čo je toto za súčiastku ? stretol som sa s tým už u viacerých tabletov, vyzerá ako konektor, ale nie je to konektor ako na wifi antény ,
ani tlačítko to zrejme nie je...
Téma presunutá do správnej sekcie. presunul: 21.2.2020 mirosne
Čo je to za súčiastku v tablete ?
Moderátor: psichac
- Mek
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 15 Okt 2015, 20:49
- Vek: 37
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo je to za súčiastku v tablete ?
Gyroskop? Neviem, ako vyzera, tipujem...
0
... byvaly spravca Hospudky u amplionu, Martinekk-ov brat. Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby. Povolanim som SW inzinier.
Moja databaza suciastok: ELPARTS
Moj velky elektro projekt: MEGA TRANSISTOR CLOCK
Moja databaza suciastok: ELPARTS
Moj velky elektro projekt: MEGA TRANSISTOR CLOCK
Gyroskop to není, podle toho mizerného obrázku tipuji na "foťák".
0
no nezdá sa mi, ak to nie je konektor, alebo nejaký servisný pin alebo reset tlačítko, skôr som tipoval na senzor tlaku, alebo vlhkosti, alebo nejaká poistka. ale fakt ma štve že na to neviem prísť
ešte pohybový senzor , kompas,,,. ale podozrivo vyzerá ten pliešok ktorý na foto je strieborný ale v tablete ho mám pozlátený.
-- Spojený príspevok 21 Feb 2020, 18:29 --
sorry za obrázok, prevzal som internetu, tablet teraz nemám u seba aby som to lepšie vyfotil resp. neviem nájsť foto kde som to dávnejšie mal
ale foťák určite nie, taký blbý niesom všetko nasvedčuje na senzor tlaku ale neviem isto.
zvonku je to kovové podobe ako konektor pre anténu, potom je vnútri plast s otvorom, a na dne otvoru pliešok pozlátený.
ešte pohybový senzor , kompas,,,. ale podozrivo vyzerá ten pliešok ktorý na foto je strieborný ale v tablete ho mám pozlátený.
-- Spojený príspevok 21 Feb 2020, 18:29 --
sorry za obrázok, prevzal som internetu, tablet teraz nemám u seba aby som to lepšie vyfotil resp. neviem nájsť foto kde som to dávnejšie mal
ale foťák určite nie, taký blbý niesom všetko nasvedčuje na senzor tlaku ale neviem isto.
zvonku je to kovové podobe ako konektor pre anténu, potom je vnútri plast s otvorom, a na dne otvoru pliešok pozlátený.
0
Naposledy upravil/-a mirosne v 26 Feb 2020, 17:53, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Chyba servera
Dôvod: Chyba servera
- AEdison
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 13 Júl 2009, 00:00
- Vek: 29
- Kontaktovať používateľa:
Je to mikro koaxiálny konektor z rodiny MS-156NB. Je to prakticky špeciálny konektor pre externú anténu, ktorý sa používa pri testovaní vo výrobe.
0
Tak predsa konektor, nevedel som to nikde najs.
Dik za info.
Dik za info.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok