Svetelektro tricka
Moderátor: Moderátori
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 35
- Kontaktovať používateľa:
Re: Svetelektro tricka
Ahojte, zatial si tricko objednal jeden clovek. Cakal som vacsi zaujem kedze ste tu vypisovali ze mate o tricko zaujem. Kde je teda problem?
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
- AlbertEinstein
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 03 Mar 2012, 21:07
- Vek: 29
Myslel som že sa to bude dať dobierkou ale kedže nie... uvidím. Ak bude viacero záujemcov pridám sa a nejako to strpím ale ak nie ak to je ešte nedohladne
0
Pôvodne som aj rozmýšlal, že si tričko kúpim, ale potom ma napadlo, že to sem môže dotiahnuť kadejaké kvietky a takých kvietkov je tu dosť...
- Peťus
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Mar 2009, 00:00
- Vek: 34
Na co dobírku? Buď poprosím rodiče, který konto mají, nebo zaplatím složenkou na poště přímo na účet... Kde je problém?
0
- Drakoush
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 23:22
Ach bože, tu nejde o to, že sa to nedá, ale mám k tomu 2 dôvody:
1. platba dopredu je komplikovaná - musím ísť na poštu pre šek, vyplniť ho, odovzdať, vyplatiť, a potom znova na poštu pre zásielku.
2. nie je to fair play, pretože strana A (3cko) dostane peniaze hneď, kdežto na dobierku je to zaistené tak, že ak nezaplatím - nedostanem tovar. Ja nehovorím, že sa 3cko snaží ma oj*bať, to nie, taktiež viem, že dostanem potvrdenie o vyplatení a budem kritý pre prípad podvodu, ale nie je to fair-play.
Ja posielam všetky balíky na dobierku, aj hodnotnejšie a nikto nefrflal, nenadával. Nezaplatí, nič mu na pošte nedajú, mne sa balík vráti a to poštovné musím oželieť, mal som si dávať pozor. To sa mi nestalo ešte ani raz.
3cko: aký je problém v dobierke, prečo sa to nedá? Nie je chuť?
1. platba dopredu je komplikovaná - musím ísť na poštu pre šek, vyplniť ho, odovzdať, vyplatiť, a potom znova na poštu pre zásielku.
2. nie je to fair play, pretože strana A (3cko) dostane peniaze hneď, kdežto na dobierku je to zaistené tak, že ak nezaplatím - nedostanem tovar. Ja nehovorím, že sa 3cko snaží ma oj*bať, to nie, taktiež viem, že dostanem potvrdenie o vyplatení a budem kritý pre prípad podvodu, ale nie je to fair-play.
Ja posielam všetky balíky na dobierku, aj hodnotnejšie a nikto nefrflal, nenadával. Nezaplatí, nič mu na pošte nedajú, mne sa balík vráti a to poštovné musím oželieť, mal som si dávať pozor. To sa mi nestalo ešte ani raz.
3cko: aký je problém v dobierke, prečo sa to nedá? Nie je chuť?
0
Od: Svetelektro tricka
Súhlasím ani ja nerád platím za niečo dopredu. Ani v obchode nezaplatim za rožok stym že mi ho pošlú. V dnešnom svete sa neoplatí každému dôverovať tým nikoho nechcem urážať.
Odesláno z WT19i , pomocí Tapatalk
Odesláno z WT19i , pomocí Tapatalk
0
- Peťus
- Ultimate člen
[quote="Drakoush"]kdežto na dobierku je to zaistené tak, že ak nezaplatím - nedostanem tovar.[/quote]
a on zaplatí 100Kč (alespoň u nás cena dobírky) i když to nepřevezmeš...
proč si nechceš zřídit účet? Nemáš chuť?
proč si nechceš zřídit účet? Nemáš chuť?
0
- Peťus
- Ultimate člen
víte co, serte na to...
Prodávejte to přes aukro, tam je ochrana kupujících až do 20 000Kč... to už Vám problém dělat nebude, ne?
Prodávejte to přes aukro, tam je ochrana kupujících až do 20 000Kč... to už Vám problém dělat nebude, ne?
0
Ja chcem tiez tricko , ale momentalne mam na ucte 6,11€. Ak objednanie potrva do priblizne 11.11.2012 tak si ho isto objednam.
0
- Drakoush
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 23:22
[quote="Peťus"][quote="Drakoush"]kdežto na dobierku je to zaistené tak, že ak nezaplatím - nedostanem tovar.[/quote]
proč si nechceš zřídit účet? Nemáš chuť?[/quote]
Ja to riziko tiež podstupujem a ako vidíš, som živý, zdravý a mám aj peniaze... Tak keď je to pre neho riziko, nech sa na to vyprdne a kšeftuje s ponožkami na tržnici. Ja dokážem zaručiť, že balík vyzdvihnem.
A nepochopil si ma, že nejde o účet, existuje šek a DÁ SA TO! Ja ale hovorím, že to nie je poctivý predaj. Zasa ide o princíp, nie či sa to dá, alebo nie. K tvojej otázke, ani nie že chuť nie je, ale ja chcem mať svoju hotovosť doma pod kontrolou a nechcem bežať do bankomatu len preto, lebo si nemám za čo kúpiť krabičku cigariet. A rečičky o zarábaní sú pre malé deti, ten smiešny úrok, ktorý ti dajú im vrátiš 2krát v podobe poplatkov za vedenie účtu, výber z bankomatu a rôzne kravinky, o ktorých ani nevieš, ale v zmluve sú - na poslednej strane... Ale zasa sme mimo tému - pýtam sa, prečo to nejde na dobierku?
proč si nechceš zřídit účet? Nemáš chuť?[/quote]
Ja to riziko tiež podstupujem a ako vidíš, som živý, zdravý a mám aj peniaze... Tak keď je to pre neho riziko, nech sa na to vyprdne a kšeftuje s ponožkami na tržnici. Ja dokážem zaručiť, že balík vyzdvihnem.
A nepochopil si ma, že nejde o účet, existuje šek a DÁ SA TO! Ja ale hovorím, že to nie je poctivý predaj. Zasa ide o princíp, nie či sa to dá, alebo nie. K tvojej otázke, ani nie že chuť nie je, ale ja chcem mať svoju hotovosť doma pod kontrolou a nechcem bežať do bankomatu len preto, lebo si nemám za čo kúpiť krabičku cigariet. A rečičky o zarábaní sú pre malé deti, ten smiešny úrok, ktorý ti dajú im vrátiš 2krát v podobe poplatkov za vedenie účtu, výber z bankomatu a rôzne kravinky, o ktorých ani nevieš, ale v zmluve sú - na poslednej strane... Ale zasa sme mimo tému - pýtam sa, prečo to nejde na dobierku?
0
- Peťus
- Ultimate člen
[quote="Drakoush"]
Ja ale hovorím, že to nie je poctivý predaj[/quote]
proč by nebyl? já tak nakupuju pár let a zatím jsem neměl problém...
[quote="Drakoush"]
K tvojej otázke, ani nie že chuť nie je, ale ja chcem mať svoju hotovosť doma pod kontrolou a nechcem bežať do bankomatu len preto, lebo si nemám za čo kúpiť krabičku cigariet.
[/quote]
nemáš kouřit :-D
[quote="Drakoush"]
A rečičky o zarábaní sú pre malé deti, ten smiešny úrok, ktorý ti dajú im vrátiš 2krát v podobe poplatkov za vedenie účtu, výber z bankomatu a rôzne kravinky, o ktorých ani nevieš, ale v zmluve sú[/quote]
nemáte studentský účet = zdarma ???
Ja ale hovorím, že to nie je poctivý predaj[/quote]
proč by nebyl? já tak nakupuju pár let a zatím jsem neměl problém...
[quote="Drakoush"]
K tvojej otázke, ani nie že chuť nie je, ale ja chcem mať svoju hotovosť doma pod kontrolou a nechcem bežať do bankomatu len preto, lebo si nemám za čo kúpiť krabičku cigariet.
[/quote]
nemáš kouřit :-D
[quote="Drakoush"]
A rečičky o zarábaní sú pre malé deti, ten smiešny úrok, ktorý ti dajú im vrátiš 2krát v podobe poplatkov za vedenie účtu, výber z bankomatu a rôzne kravinky, o ktorých ani nevieš, ale v zmluve sú[/quote]
nemáte studentský účet = zdarma ???
0
začínam mať pochybnosti o istej časti slovenska , najprv pedro, potom ujo antielektron , teraz ty... dúfam že tu už nikto neprikvitne od vás
no ale aspoň tu nie je nuda všakže
no ale aspoň tu nie je nuda všakže
[quote="Wicker"]Pán D., teba mali radšej vyšťať do trávy.[/quote]
to je dobrééé, to si zapametám, a kľudne mohol ísť aj do uteráku
to je dobrééé, to si zapametám, a kľudne mohol ísť aj do uteráku
0
- Thales
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Okt 2008, 00:00
- Vek: 42
To mi připomnělo jeden hloupý vtip:
Víte kdy ženská nejvíc ječí? Když "po tom" vstanete a utřete si ho do záclony...
Víte kdy ženská nejvíc ječí? Když "po tom" vstanete a utřete si ho do záclony...
0
Zapamatuj si:
- To že něco funguje neznamená že je to tak správně a už vůbec ne bezpečně.
- Je třeba se učit od těch co opravdu umí a ne od těch co si jen myslí že to umí
- To že něco funguje neznamená že je to tak správně a už vůbec ne bezpečně.
- Je třeba se učit od těch co opravdu umí a ne od těch co si jen myslí že to umí
Dokedy sa bude dat tricko objednat , aby som vedel ze ci si mam peniaze pozicat alebo mi staci pockat do 11steho novembra.
0
dobre ty zaruscis ze prevezmes balik vies kolko ludi to uz tak urobilo zaruvilo s a do dnesneho dna sa s nimi natahujem o posranych 7 € za nedodrzanie zmluvnych podmienok v pripade zeby to nebolo tricko ako je toto nemam problem ale je to specificke tricko ktore bar kde nepredam asi tak niejak
a mozme sa dohodnut ak chces napis mi mail a ja ti tricko poslem na dobierku ale rataj + 2 € naviac za dobierecne a za vyplnovanie sprievodiek ak chces ozvi sa poslem ti ho an dobierku
Mládenci ktory sa navazate do mna uvedomte sa ja nepotrebujem niekoho z vas od*bat a ked si to myslite myslite si to dalej ale nepiste to sem lebo mozete zle skoncit
a mozme sa dohodnut ak chces napis mi mail a ja ti tricko poslem na dobierku ale rataj + 2 € naviac za dobierecne a za vyplnovanie sprievodiek ak chces ozvi sa poslem ti ho an dobierku
Mládenci ktory sa navazate do mna uvedomte sa ja nepotrebujem niekoho z vas od*bat a ked si to myslite myslite si to dalej ale nepiste to sem lebo mozete zle skoncit
0