chut je ale poviem jedno mam tu uz par takych ktory behementne slubovali ze nemaju problem prevziat balik jedno neprevziatie je 2,5 € z mojho vrecka na posteDrakoush napísal:Ach bože, tu nejde o to, že sa to nedá, ale mám k tomu 2 dôvody:
1. platba dopredu je komplikovaná - musím ísť na poštu pre šek, vyplniť ho, odovzdať, vyplatiť, a potom znova na poštu pre zásielku.
2. nie je to fair play, pretože strana A (3cko) dostane peniaze hneď, kdežto na dobierku je to zaistené tak, že ak nezaplatím - nedostanem tovar. Ja nehovorím, že sa 3cko snaží ma oj*bať, to nie, taktiež viem, že dostanem potvrdenie o vyplatení a budem kritý pre prípad podvodu, ale nie je to fair-play.
Ja posielam všetky balíky na dobierku, aj hodnotnejšie a nikto nefrflal, nenadával. Nezaplatí, nič mu na pošte nedajú, mne sa balík vráti a to poštovné musím oželieť, mal som si dávať pozor. To sa mi nestalo ešte ani raz.
3cko: aký je problém v dobierke, prečo sa to nedá? Nie je chuť?
a nejedna sa o seriove tricka takze ak chces mozme to urobit predfakturou alebo na dobierku ale v pripade neprevzatia na prvy krat budem od teba vymahat 7 € za neprevzatie