NOVA VERZIA STRANKY !
Moderátor: Moderátori
-
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 09 Mar 2008, 00:00
- Vek: 30
- Kontaktovať používateľa:
Netvrdím že je to adminom , no je to fakt.killerX3 napísal:Lenze podla mojho usudenia, sa snazi admin o presny opak, teda tlacit clanky do popredia...mjankovic napísal:na fore su podstatné príspevky... nie články , tie su tu na doplnenenie, výrazne priilákanie ludí na to to asi nieje.
0
Nechcem byt jednotkou , lebo je blízko nuly.
- boraicho
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 03 Feb 2007, 00:00
- Vek: 36
ak ma niekto stranku roztiahnutu do stran, nech si skusi zarovnať na stred, alebo niečo take v opere to je. Klikne a stranku zuži presne na monitor. Mne zo strankou niesu nijake problemy iba predna strana ma serie. Članok napiše aj tak niekto raz za čas, častejšie sa vyskutuju nove veci v "moj vyrobok" ako nove članky
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 3 minútach:
SOM NEHORAZNE POHORšENý!!
PREčO STE ZO STRANKY ODSTRANILI SHUTBOX ??!! (či ako sa to volá) (teraz som si to všimol)
SOM NEHORAZNE POHORšENý!!

0
"Aj nevinne vyzerajúca súčiastka, môže byť príčinou nefunkčnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
CNC 1810 na DPS
3D REBEL II + PLA + PETG
CNC 1810 na DPS
hej, na zahranicnej polskej stranke podobneho typu, su na prvej strane hlavne vyrobky uzivatelov ktore stoja zato
samozrejme trebalo by k takym pridat aj fotky, pripadne video, popis,schema, pripadne aj DPS, parametre a tak... Proste toto by bolo podla mna fajnove urcite
aj ked nie je dielo autorove ale bol by uvedeny zdroj z ktoreho cerpal...
A shutbox, no chyba, ale skor by som bol za nejaky chat, alebo nieco medzi nimi.
A potom este vyriesit nejake to FTP alebo iny server na zdielanie.

A shutbox, no chyba, ale skor by som bol za nejaky chat, alebo nieco medzi nimi.
A potom este vyriesit nejake to FTP alebo iny server na zdielanie.
0
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 35
right13: nacitalo ti to zo starou grafikou tak ako thalesovi? Skusal som aj ja pripojit sa cez operu mini a O2 internet a nacitanie trvalo asi 10sec.
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 4 minútach:
Este na margo toho ze preco davame do pozornosti tak clanky mozem povedat ze sa chystame aktivne zacat pracovat na clankoch a pridavat ich niekolko krat do tyzdna.
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 4 minútach:
Este na margo toho ze preco davame do pozornosti tak clanky mozem povedat ze sa chystame aktivne zacat pracovat na clankoch a pridavat ich niekolko krat do tyzdna.
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
- Peťus
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Mar 2009, 00:00
a teď blbej dotaz, kde je budete brát? to bude jako na mcu.cz nebo pandatron.info že je budete sbírat ze světa a dávat je sem?
0
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, STM32, ESP8266, ESP32,...)
Prekvapenie, šok. Kde je pôvodná pekná, prehľadná stránka, s pekným slovným logo SVETELEKTRO?
Na šťastie je najnavštevovanejšia časť - fórum, normálna, pekne prehľadná. Na titulnej stránke je veľa priestoru venovaná logu (pripadá mi reklamu tiež obrázok na krabičke na farby na textil a z 60. rokov minulého storočia), zbytočne veľké prihlasovacie meno, počet príspevkov, a tiež zbytočne veľké písmo v menu v hornom riadku.
Pôvodný úvod do nových správ na fóre bol prehľadný. Titulná stránka je pre internetový obchod veľmi dobrá a efektná, ale tu sme boli zvyknutí na ľahkú elegantnosť, funkčnosť, prehľadnosť, lahkú orientáciu, atď. To je iba osobný názor.
Na šťastie je najnavštevovanejšia časť - fórum, normálna, pekne prehľadná. Na titulnej stránke je veľa priestoru venovaná logu (pripadá mi reklamu tiež obrázok na krabičke na farby na textil a z 60. rokov minulého storočia), zbytočne veľké prihlasovacie meno, počet príspevkov, a tiež zbytočne veľké písmo v menu v hornom riadku.
Pôvodný úvod do nových správ na fóre bol prehľadný. Titulná stránka je pre internetový obchod veľmi dobrá a efektná, ale tu sme boli zvyknutí na ľahkú elegantnosť, funkčnosť, prehľadnosť, lahkú orientáciu, atď. To je iba osobný názor.
0
- Peťus
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Mar 2009, 00:00
a vracím se zpátky... jak si říkal ty hovadiny, na infopanelu chromu mám měření PageRank... ještě včera byl rank 3(možná 4,ale spíš to první, já mám totiž 2boraicho napísal: A dalej, som aby sa odjebali tie pičoviny stadial, FB a google, tie like somariny. reku ten like vobec neviem čo je a +1 kliknem na to a tam Ľubomír Bobák hlasoval že sa mu to pači. ta to riadne na hovno.

0
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, STM32, ESP8266, ESP32,...)
- acheruspd
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 05 Júl 2010, 00:00
- Vek: 30
Mne sa nova verzia stranky paci ale viacej sa mi pacila stara vverzia zdala sa mi viac prehladna celkovo som za jednoduchsie riesene weby
0
{:-) elektro údržba priemyselných strojov,výrobných zariadení a liniek,elektroinštalácie..proste všetko do čoho vstupuje alebo z toho vystupuje elektrika je moje zameranie v niečom schovám ja teba a v niečom schováš ty mňa{:-)
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
Ahojte, chcem vas poprosit tych co ste mali problemy so zobrazenim stranky na malom rozliseni, poprosim aby poslali print screen obrazovky.
Ja som skusal predchvilou rozlisenie 1024x768 a vo FF, IE, Opera a Chrome mi stranku horizontalne neskrolovalo.
Ja som skusal predchvilou rozlisenie 1024x768 a vo FF, IE, Opera a Chrome mi stranku horizontalne neskrolovalo.
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
- kubo150
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 33
Aj pri 800x600 to robí, ale už sa mi zopár krát stalo, že niektoré stránky skrátka pre správne zobrazenie potrebujú min 1024x768, a niekedy to bolo napísané aj v popise.
Teraz som skúsil 640x480, a tam to bolo takmer už 50:50
Teraz som skúsil 640x480, a tam to bolo takmer už 50:50

0
Som ten ktorý to vykoná.
Moje slovo:
Neverím na náhody,
Náhoda je len jedným, alebo skupinou ľudí nepochopená realita
Moje slovo:
Neverím na náhody,
Náhoda je len jedným, alebo skupinou ľudí nepochopená realita
no ja si to môžem zmenšit jednoduchým pohybom dvoch prstov na obrazovke, takže u mňa už neni problém
jednoducho si vždy vyprstujem svetelektro
fingering jak vyšitý
jednoducho si vždy vyprstujem svetelektro

0
Naposledy upravil/-a mato3000 v 12 Júl 2011, 01:33, upravené celkom 1 krát.
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok