1. narodeniny Svetelektro
Moderátor: Moderátori
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 35
- Kontaktovať používateľa:
1. narodeniny Svetelektro
Tak a zachvilu to mame tu presne 7.Novembra 2006 uzrela stranka svetelektro.com svetlo sveta.
Dovolim si kusok historie:
Najskor este v davnych casoch existovala stranka schematic.unas.cz ktoru viedol sam BgDestroy, potom prisiel napad s mojej strany navrh spoluprace, tak sme spolu zdokonalili web elektronic.wsite.com, a potom to prislo nasli sme sponzora a vdaka nemu sa rozbehol tento web.
Teraz uz sponzora nemame hosting si platime sami. Stranka ma moderatorov, grafika a 2 adminov.
Co planujeme do buducnosti: K prvemu vyrociu stranky chystame popracovat trocha este na desingu, zmenit rozlisenie stranky na 1024px a ja pracujem momentalne na par zaujimavych zapojeniach, ktore tu zanedlho uverejnim.
Mozete sa teda vyjadrit ako hodnitite doterajsie posobenie stranky, popripade co by ste zmenili, vylepsili.
Najskor este v davnych casoch existovala stranka schematic.unas.cz ktoru viedol sam BgDestroy, potom prisiel napad s mojej strany navrh spoluprace, tak sme spolu zdokonalili web elektronic.wsite.com, a potom to prislo nasli sme sponzora a vdaka nemu sa rozbehol tento web.
Teraz uz sponzora nemame hosting si platime sami. Stranka ma moderatorov, grafika a 2 adminov.
Co planujeme do buducnosti: K prvemu vyrociu stranky chystame popracovat trocha este na desingu, zmenit rozlisenie stranky na 1024px a ja pracujem momentalne na par zaujimavych zapojeniach, ktore tu zanedlho uverejnim.
Mozete sa teda vyjadrit ako hodnitite doterajsie posobenie stranky, popripade co by ste zmenili, vylepsili.
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
- einsteinmino
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 16 Máj 2007, 00:00
- Vek: 38
napodobne vsetko naj do buducnosti ..a o prostredi? no tiez som si nan zvykol je v pohodicke prehladne a pravdu povediac na ine forum ani nechodim.... takze 7.11 sa opijem(e)
PS: akurat na tom chate nikdy nikto neni
PS: akurat na tom chate nikdy nikto neni
0
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 28 Dec 2007, 00:00
- Vek: 29
Re: 1. narodeniny Svetelektro
zawin napísal:Tak a zachvilu to mame tu presne 7.Novembra 2006 uzrela stranka svetelektro.com svetlo sveta.
Aj ja som sa narodil 7. novembra
0
-
- Nový člen
- Dátum registrácie: 23 Máj 2007, 00:00
- Vek: 35
V prvom rade gratulujem!!!
Ja som sa tiez k tejto stranke dostal ako slepa kura k zrnu Ale odkedy som sa sem zaregistroval tak nieje dna aby som ju nenavstivil a nepomohol. Hoci ja skor patrim k tym co sa pytaju nez radia ale co uz Mozno mi troska na tomto fore vadia tie roztrzky ktore tu sem tam niekto vedie ale co uz. Na to ze su to 1. narodky tak je to super, niektore fora ani po 10 rokoch niesu na takej urovni ako toto.
Drzim palce
Ja som sa tiez k tejto stranke dostal ako slepa kura k zrnu Ale odkedy som sa sem zaregistroval tak nieje dna aby som ju nenavstivil a nepomohol. Hoci ja skor patrim k tym co sa pytaju nez radia ale co uz Mozno mi troska na tomto fore vadia tie roztrzky ktore tu sem tam niekto vedie ale co uz. Na to ze su to 1. narodky tak je to super, niektore fora ani po 10 rokoch niesu na takej urovni ako toto.
Drzim palce
0