Centrál problém
Moderátori: mirosne, Moderátori
Centrál problém
Ahojte chalani,
mám problém s Citroenom C4 2006 1.4 benzín, problém je v tom, že dávnejšie mi to otvorilo po zmačknutí aj s 20tich metrov, ale časom slablo a teraz už neotvára iba zvnútra otvorí a keď som tesne pri okne auta, ale inak nič. Baterka je OK-3.2V. Neviete čo by to mohlo byť?
Ďakujem.
mám problém s Citroenom C4 2006 1.4 benzín, problém je v tom, že dávnejšie mi to otvorilo po zmačknutí aj s 20tich metrov, ale časom slablo a teraz už neotvára iba zvnútra otvorí a keď som tesne pri okne auta, ale inak nič. Baterka je OK-3.2V. Neviete čo by to mohlo byť?
Ďakujem.
0
- jenda23
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 27 Jún 2008, 00:00
- Vek: 34
- Kontaktovať používateľa:
A měnil si jí? Vono někdy se může na prázdno tvářit OK ale má vysokej vnitřní odpor...pokud ho má vysokej tak se ti na multimetru neprojeví..nebo ta anténa..
0
Lokomotiva je jako žena.Je jich stovky typů a každej z nich je jinej,každá z nich je svým způsobem krásná.Když jí chceš aspoň trochu poznat jsou to stovky hodin času.Nejde s ní být aniž bys jí bezmezně miloval,je nemožný jí znát do poslední skulinky
- enaxy
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 31 Mar 2010, 00:00
- Vek: 45
Ak si baterku este nemenil za novu tak si tu ani nemal zacinat pisat. Viac ta stalo zlozenie temy ako keby si si skusil vymenit baterku za novu.
Chod do servisu nech ti vymenia baterku v ovladaci skusia testerom ci ovladac spravne vysiela. Po tomto si zinicializuj dialkove ovladace tym postupom ako je v navode od vozidla.
OK?
Dakujem.
Chod do servisu nech ti vymenia baterku v ovladaci skusia testerom ci ovladac spravne vysiela. Po tomto si zinicializuj dialkove ovladace tym postupom ako je v navode od vozidla.
OK?
Dakujem.
0
Predstav si, že som baterku vymenil zas taký debil niesom, tak sa ukludni a t zbytočne tu nespamuj.enaxy napísal:Ak si baterku este nemenil za novu tak si tu ani nemal zacinat pisat. Viac ta stalo zlozenie temy ako keby si si skusil vymenit baterku za novu.
OK?
Dakujem.
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 1 minúte:
Neviem ani som si tam žiadnu anténku nešimol.jenda23 napísal:A měnil si jí? Vono někdy se může na prázdno tvářit OK ale má vysokej vnitřní odpor...pokud ho má vysokej tak se ti na multimetru neprojeví..nebo ta anténa..
0
- jenda23
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 27 Jún 2008, 00:00
- Vek: 34
Zkoumal jsi přijímač? vona bude na DPS (takovej šnek)
0
Lokomotiva je jako žena.Je jich stovky typů a každej z nich je jinej,každá z nich je svým způsobem krásná.Když jí chceš aspoň trochu poznat jsou to stovky hodin času.Nejde s ní být aniž bys jí bezmezně miloval,je nemožný jí znát do poslední skulinky
- enaxy
- Pokročilý člen
Ehm keby si sa normalne vyjadroval tak k tomu nemuselo nijako dojst. Napisal ti aj jenda23, ze to moze byt v baterke a ty si nikde neuviedol ze mas baterku druhu. Nemozem vediet ci si citujem teba "debil" alebo nie.Juraj111 napísal:Predstav si, že som baterku vymenil zas taký debil niesom, tak sa ukludni a t zbytočne tu nespamuj.enaxy napísal:Ak si baterku este nemenil za novu tak si tu ani nemal zacinat pisat. Viac ta stalo zlozenie temy ako keby si si skusil vymenit baterku za novu.
OK?
Dakujem.
Neviem ani som si tam žiadnu anténku nešimol.jenda23 napísal:A měnil si jí? Vono někdy se může na prázdno tvářit OK ale má vysokej vnitřní odpor...pokud ho má vysokej tak se ti na multimetru neprojeví..nebo ta anténa..
Daj foto ovladaca. Takych ovladacov mam celu kopu a porovnam ci ti tam daco chyba alebo nie. No ale to by si si asi musiel vsimnut pri otvarani, ze ti daco urvane vypadne. No to mozeme my zas len hadat. Ze?
Tak sa ukludni ty a pocuvaj co ti tu piseme. Ze Dakujem sa hovori nabuduce.
Ja som kludny. Dostal som flasu kvalintneho Cognac po dobre vykonanej praci.
Problem mozes mat v kluci/ovladaci/ alebo v packach pod volantom/ tam je prijimac/
Na a este doplnim, ze tu dalej nebudem spamovat nakolko je to pre teba spam.
A vies co tu mas foto funkcnych ovladacov jeden je stary typ a druhy novy typ. Tak porovnavaj. END
0
Aby som uviedol veci na pravú mieru:
1.) Hneď na začiatku som uviedol, že baterka je OK takže logocky z toho vyplýva, že som ju preveril a ňou to není(teda aspoň každý inteligentný človek to pochopý)takže my prosím ťa nevhadzuj do úst to čo som nenapísal, OK?
2.)Jaké ďakujem? Ty ho tam nevidíš? Tak potom na to sú také obchody, že optika a tam si pýtaj okuliare na blízko (usudzujem, že minimálne 3.5+)
3.)Tvoj prvý príspevok k tejto téme je 100% spam, ale to už môj problém není-odporúčam si dočítať celý príspevok, aby sme nabudúce nedochádzali k nezhodám.
5.)Ja počúvam čo tu píšeme alebo lepšie povedané čítam, ale ako to vypadá ty nedočítaš problém a je to tu.
6.)Ovládač si viem porovnať aj sám či je kompletný.
Prosím keď vieš (s tvojých príspevkov usudzujem, že sa autam rozumieš) tak poraď-to ti určite nikto nebude mať za zlé. Ale nepindaj za to, že som tam nedal ďakujem a ono tam je-asi potom nevidíš, alebo nerozmýšlaš nad tým čo čítaš(samozrejme nič v zlom).
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 2 minútach:
A ĎAKUJEM za tie fotky.
Podľa tých fotiek keď ich porovnám tak ovládač je kompletný.
To enaxy: to je tá anténa hore na to plošáčiku? Som si myslel, že je to nejaká cievka.
1.) Hneď na začiatku som uviedol, že baterka je OK takže logocky z toho vyplýva, že som ju preveril a ňou to není(teda aspoň každý inteligentný človek to pochopý)takže my prosím ťa nevhadzuj do úst to čo som nenapísal, OK?
2.)Jaké ďakujem? Ty ho tam nevidíš? Tak potom na to sú také obchody, že optika a tam si pýtaj okuliare na blízko (usudzujem, že minimálne 3.5+)
3.)Tvoj prvý príspevok k tejto téme je 100% spam, ale to už môj problém není-odporúčam si dočítať celý príspevok, aby sme nabudúce nedochádzali k nezhodám.
5.)Ja počúvam čo tu píšeme alebo lepšie povedané čítam, ale ako to vypadá ty nedočítaš problém a je to tu.
6.)Ovládač si viem porovnať aj sám či je kompletný.
Prosím keď vieš (s tvojých príspevkov usudzujem, že sa autam rozumieš) tak poraď-to ti určite nikto nebude mať za zlé. Ale nepindaj za to, že som tam nedal ďakujem a ono tam je-asi potom nevidíš, alebo nerozmýšlaš nad tým čo čítaš(samozrejme nič v zlom).
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 2 minútach:
A ĎAKUJEM za tie fotky.
Podľa tých fotiek keď ich porovnám tak ovládač je kompletný.
To enaxy: to je tá anténa hore na to plošáčiku? Som si myslel, že je to nejaká cievka.
0
- enaxy
- Pokročilý člen
Posledny krat ti hovorim, ze aj jenda23 sa ta pytal ci si tu baterku menil !
Takze ti nevkladam do ust nic co si nenapisal nakolko si len napisal baterka je OK-3.2V ale nieje zmienka, ze si ju menil.
Slovo dakujem, som si vypytal na to co som ti poradil nakolko si ma za to zdrbal, ze som poukazal na nejednoznacne vyjadrene veci.
A som podrazdeny nakolko mi ide zena rodit.
Nechajme tuto debatu medzi mnou a tebou tak. Napisal som ti co mas robit tak sa potom ozvi co a ako. Snad pripadne poradim dalej. Tak sa maj a dufam, ze navstivis servis Citroen nakolko servis je tu od toho.
Takze ti nevkladam do ust nic co si nenapisal nakolko si len napisal baterka je OK-3.2V ale nieje zmienka, ze si ju menil.
Slovo dakujem, som si vypytal na to co som ti poradil nakolko si ma za to zdrbal, ze som poukazal na nejednoznacne vyjadrene veci.
A som podrazdeny nakolko mi ide zena rodit.
Nechajme tuto debatu medzi mnou a tebou tak. Napisal som ti co mas robit tak sa potom ozvi co a ako. Snad pripadne poradim dalej. Tak sa maj a dufam, ze navstivis servis Citroen nakolko servis je tu od toho.
0
- enaxy
- Pokročilý člen
Dakujem.
Skus sa s tym zastavit v servise. Mozno citroen ma dajaky bug v systemoch ktory sa prejavi takto az casom. Mali by ti vediet odskusat klucik ci spravne vysiela. Ak ti vzdy reaguje na prvy povel z blizka tak bude problem s vykonom ovladaca alebo s prijimacom. Ak ti reaguje az na viacero povelov tak skus zinicializovat dialkovy ovladac a ak nepomoze tak bude tak na 99% vadny. Ale ako pisem mozno ma citroen na to nieco.
Skus sa s tym zastavit v servise. Mozno citroen ma dajaky bug v systemoch ktory sa prejavi takto az casom. Mali by ti vediet odskusat klucik ci spravne vysiela. Ak ti vzdy reaguje na prvy povel z blizka tak bude problem s vykonom ovladaca alebo s prijimacom. Ak ti reaguje az na viacero povelov tak skus zinicializovat dialkovy ovladac a ak nepomoze tak bude tak na 99% vadny. Ale ako pisem mozno ma citroen na to nieco.
0
No kolega tu z fora ma Citroen Saxo a on sa musi tiez nacapit na sklo, aby mu central zareagoval. Po vymene baterie mu to otvara okusok skor cca 1,5-2m. Ale stale to nieje ono. Nikto nevie z akej vzialenosti to ma vobec otvarat . Skusim ho poslat do Citronu, nech sa na to kuknu, mozno poradia.
Inac paradoxom je, ze do skodovky som montoval Univerzal central na dialkove. Po uspesnom namontovani som ho testoval a dokazal reagovat na vysielac z 9. poschodia, ked som sa vytrcil z okna. Casom to tiez zacalo klesat na nejakych 5-7m a netusim v com je chyba. Ale vzdy pomoze vymenit bateriu po nejakych dvoch mesiacoch a potom ide vcelku fajn 10-12 m. Ale to uz je OT
Inac paradoxom je, ze do skodovky som montoval Univerzal central na dialkove. Po uspesnom namontovani som ho testoval a dokazal reagovat na vysielac z 9. poschodia, ked som sa vytrcil z okna. Casom to tiez zacalo klesat na nejakych 5-7m a netusim v com je chyba. Ale vzdy pomoze vymenit bateriu po nejakych dvoch mesiacoch a potom ide vcelku fajn 10-12 m. Ale to uz je OT
0
- enaxy
- Pokročilý člen
Re: Centrál
Ako co riesis? Ved je to tu uz poriesene. Si precitajjano1154 napísal:Aj nová baterka neznamená....OK ! Stačí zajsť do solídnejšieho servisu .....montáž autodoplnkov alebo alarmov, a skúsení poradí....
Môj názor, netreba sa vadiť ale riešiť !
Co mas na mysli solidnejsi servis.....montaz autodoplnkov alebo alarmov? Ten si s original dialkovym ovladanim neprdne. Tam prehovoria zakaznika na ich alarm a tym alarmom budu ovladat central v aute. Ale problem s original ovladanim nevyriesia. Zarobia na predanom alarme a na montazi. Po 5 rokoch ked sa ten alarm nebodajky dodrbe uz ho nebudu mat a mozno ani ten servis nebude existovat a potom zase co?
A nikto sa tu nevadi. To si len upresnujeme skutocnosti a ich naslednost v kladnej casovej osi.
0
- enaxy
- Pokročilý člen
Re: Dialkové...
Nerozumiem slovam "u vas" a "u mna". Ja nepracujem v dajakej monazi doplnkov alebo alarmov. Alebo si mal na mysli oblast Slovenska?jano1154 napísal:"enaxy" U vás to možno tak riešia, u mňa nie.
Myslim, ze firma ktora sa zaobera montazou autodoplnkov a alarmov tak si bude hajit hlavne svoje zaujmy, pracu, obrat... a nie aby skumala problem takehoto typu. Na toto je tu servis Citroen a nie dajaky solidny vseho servis. Samozrejme aj v takychto znackovych servisoch su vynimky ale to skor takeho typu, ze povedia tam treba vsetku vymenit alebo nevieme
No ale uz ideme znacne mimo temy. Pockame ako dopadne Juraj111.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 3 Odpovedí
- 299 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa misocko
-