ahojte
mam videa z kamery z auta a chcel by som vidiet priebeh cesty na mape. K starej kamere som mal soft, ktory prehraval video a sucastne na mape (Google) zobrazoval aktualnu polohu.
Momentalne mi už tento soft neukazuje polohu ani na starych videach. Chyba "Failed to load URL http://crplayer.belinkage.com/playermap ... df0883_dD1_ with error (-118)."
Skusil som "Dashcam viewer" ale ani ten mi neukazuje polohu - ze chybaju "pictures" ci co ...
Ma niekto skusenost (mozno aj nieco platene) co mi bude pocas prehravania videa ukazovat aktualnu polohu na mape? (video urcite obsahuje metadata s aktualnou polohou)
poloha z dashcam videa do mapy, video
Moderátori: psichac, Moderátori
Re: poloha z dashcam videa do mapy, video
Trochu som pokrocil. Dokazem z videa vytiahnut metadata do formatu GPX. Ma niekto skusenost cim previest GPX na nejake video na mape "realtime" ?
Nasiel som nejake, kde sa ide zblaznit win defender aj moj AVG, ak treba zaplatim, len nech to funguje.
Ďakujem.
Nasiel som nejake, kde sa ide zblaznit win defender aj moj AVG, ak treba zaplatim, len nech to funguje.
Ďakujem.
0
Vyzkoušej MiVue manager, jestli by pomohl. Je sice určený pro Mio MiVue kamery, ale umí během přehrávání i zobrazovat polohu v mapě.
0
- kukinko
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 11 Júl 2008, 00:00
- Vek: 42
- Kontaktovať používateľa:
Pohladaj si Registrator Viewer
pripadne niekde upnem ak nenajdes, netusim aku mam verziu, ale zatial funguje ok, aj mapy zobrazuje korektne.
pripadne niekde upnem ak nenajdes, netusim aku mam verziu, ale zatial funguje ok, aj mapy zobrazuje korektne.
0
"programujem = hram sa" s Arduino / ESP, LOGO!, Simatic + TIA
+ nejaka ta elektrobizuteria okolo
+ nejaka ta elektrobizuteria okolo
Ahojte
ďakujem
MiVue manager - nespolupracuje ani s jednou z mojich dvoch kamier, iba prehrava video
Registrator - no neviem ako ho stiahnut bez vypnutia antiviru a vlastne vobec ho neviem stiahnut
ďakujem
MiVue manager - nespolupracuje ani s jednou z mojich dvoch kamier, iba prehrava video
Registrator - no neviem ako ho stiahnut bez vypnutia antiviru a vlastne vobec ho neviem stiahnut
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok