Obsadenie pamäte
Moderátori: psichac, Moderátori
Re: Obsadenie pamäte
Tak , tak .. som spominal , dostal som od jedneho mladika komplet PC /4x3/ s W10 , prvy krat som videl hhd v al chladici … boli tam 2x2 ddr2 , cervene A-data .. ta doska nebrala ziadne ine ram co som mal doma , na Bazosi jeden predaval presne take iste , nuz riskol som a kupil , doska ma styri sloty , bez problemu , lenze ja nemam vplane internet , akoze na chalupe.. asi to sem nepatri … asi by som pri takom pc umrel
. Teda co mam doma ddr dvojky x2 asi by ti nepomohli .
1
1
-
Dolfi
- Power user

- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 00:00
- Vek: 73
Vidím, že si mladý. A možno sa ti aj darí ! (No ešte si ho*no preskákal). Já mám iné priority v tomto "sociálnom" štáte.
Ďakujem všetkým a končím ! Zbytočne sa nenechám urážať ...
0
Druhotriedny nadriadený si nikdy nevyberie prvotriedneho ale treťotriedneho podriadeného.
som tak mlady ako ty a preto ti mozem povedat , ze jesitnost a urazlivost sa u seniorov nenosi , tiez mam toho vela za sebou a verim ze aj pred sebou , tak sa opatruj 
0
-
pocitujlasku
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
Dolfi: idu tam notebookove, alebo klasicke? napis, aka je to doska, mam doma celu kopu pamati, ktore som zachranil pred zosrotovanim a uz roky ich opatrujem
Par som ich uz poposielal, lebo je mi to luto vyhodit a predat mi zase svedomie nedovoli, lebo ja som ich ziskal zadarmo.
Par som ich uz poposielal, lebo je mi to luto vyhodit a predat mi zase svedomie nedovoli, lebo ja som ich ziskal zadarmo.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
-
pocitujlasku
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
ako vies, ze je to 32 bit?
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.