hladam hlinikove L profily
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 06 Dec 2006, 00:00
- Vek: 31
- Kontaktovať používateľa:
- bobor1992
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Apr 2007, 00:00
- Vek: 30
Do prdele podobný problém... Skúsim sa spýtať v Thorne ale tam majú len tie rebrá, ja by som potreboval Lko :/ 

0
Väčšina ľudí z PC a Elektro fór zjavne potrebuje počítač, na ktorom cez deň konštruuje vesmírne lode v AutoCADe a zároveň pri tom hrá Crysis a potom celú noc renderuje 3D scény pre chystané pokračovanie Shreka a popri tom ešte strihá Full HD video.
- bobor1992
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Apr 2007, 00:00
- Vek: 30
No v Bau Bau som našiel len nejaké L lišty ktoré boli dobre na H
Maximálny rozomer tak 2,5x1cm 
BTW v GAMA by mi ten profil aj narezali a predali konkrétnu dĺžku? Ak áno, tak kľudne sadnem do auta a pôjdem tam, je to "kúsok" odomňa

BTW v GAMA by mi ten profil aj narezali a predali konkrétnu dĺžku? Ak áno, tak kľudne sadnem do auta a pôjdem tam, je to "kúsok" odomňa

0
Väčšina ľudí z PC a Elektro fór zjavne potrebuje počítač, na ktorom cez deň konštruuje vesmírne lode v AutoCADe a zároveň pri tom hrá Crysis a potom celú noc renderuje 3D scény pre chystané pokračovanie Shreka a popri tom ešte strihá Full HD video.
Re: hladam hlinikove L profily
Dobrý deň,
nechcem zakladať novú tému, tak píšem sem. Potreboval by som hliníkový L profil na zosilňovač v dĺžke 20cm - 2ks, profil 30x30 alebo 50x30 v hrúbke 3-5mm, či nemá dakto na predaj.
Ďakujem za ponuky a informáciu.
nechcem zakladať novú tému, tak píšem sem. Potreboval by som hliníkový L profil na zosilňovač v dĺžke 20cm - 2ks, profil 30x30 alebo 50x30 v hrúbke 3-5mm, či nemá dakto na predaj.
Ďakujem za ponuky a informáciu.
0
Zdravím,
bez problému som 10kg hliníka nakúpil tu: https://www.ehlinik.cz/
bez problému som 10kg hliníka nakúpil tu: https://www.ehlinik.cz/
1

Košice okolie? V Košiciach pri Ťahanovciach je predaj hliníka. Majú tam všetko možné.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok