Výhodná Ponuka !!!
-
- Okoloidúci
- Dátum registrácie: 08 Aug 2013, 22:27
Výhodná Ponuka !!!
Dobrý deň,
Rád by som sa kontaktoval s osobou ktorá by mi vedela zhotoviť tzv" elektromagnetický pulzový rušič" Bližšie info na obrázkoch v prílohe.
Rád by som sa kontaktoval s osobou ktorá by mi vedela zhotoviť tzv" elektromagnetický pulzový rušič" Bližšie info na obrázkoch v prílohe.
0
- boraicho
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 03 Feb 2007, 00:00
- Vek: 36
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výhodná Ponuka !!!
a čo to ma rušiť?
0
"Aj nevinne vyzerajúca súčiastka, môže byť príčinou nefunkčnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
CNC 1810 na DPS
3D REBEL II + PLA + PETG
CNC 1810 na DPS
-
- Okoloidúci
no to je skôr iba taký môj doslovný anglický preklad. Vedel by si to vyrobiť??
0
Rad by som videl povodny zdroj tohto zapojenia.
Mam silny pocit, ze rusit to asi nebude nic, ale po case to zrusi bateriu a mozno aj tranzistor.
Mam silny pocit, ze rusit to asi nebude nic, ale po case to zrusi bateriu a mozno aj tranzistor.
0
ja si na taketo "rusicky" spominam , jeden otocny kondik , ferit a jeden tranzistor a este nieco v spetnej vezbe , rusilo to stredne vlny , mozno by som to niekde este nasiel , teraz su vsak stredne nezaujimave , ze by to bolo na VKV ? ale cele pasmo ?
Tu je stránka kde to je http://evilbad.altervista.org/ftp/Hack/Jammer%20schemi/
0
- sakraforte
- Stály člen
- Dátum registrácie: 29 Júl 2011, 00:00
Ahoj, vyzerá to fakt výhodne !!! Nebudeš ty z tej partie Studená Fúzia Co. ?
0
-
- Okoloidúci
Sorry páni,
Rád by som Vám odpovedal, avšak nerozumiem Vaším elektro- metaforám. Čo sa týka elektra nemám ani základné info. Výhodná ponuka spočíva v tom, že za ponúkam 100e, najrýchlejšiemu a najšikovnejšiemu riešiteľovi tohto rébusu. Takto nejako si predstavujem výrobok, za ktorý som ochotný zaplatiť: https://www.youtube.com/watch?v=JkpboTeTm9A
Rád by som Vám odpovedal, avšak nerozumiem Vaším elektro- metaforám. Čo sa týka elektra nemám ani základné info. Výhodná ponuka spočíva v tom, že za ponúkam 100e, najrýchlejšiemu a najšikovnejšiemu riešiteľovi tohto rébusu. Takto nejako si predstavujem výrobok, za ktorý som ochotný zaplatiť: https://www.youtube.com/watch?v=JkpboTeTm9A
0
aha , to sme robili ako skusacku pre vybojky do kopirovacich ramov , lenze nie v takom mikro prevedeni
Uz je to trosku jasnejsie. Problem je, ze ta schema, co si sem dal vyssie, je nezmyselna a dost sa podoba na schemy od roznych lapacov vesmirnych energii, ktorych sa cez toto forum uz prehnalo dost vela, preto ta nedovera.
Pokial potrebujes len nieco, co bude okolo seba generovat elektromagneticky bordel na blizsie nedefinovanej frekvencii s nedefinovanym vykonom, tak sa tu zrejme najde par ludi, ktori to budu vediet vyrobit.
Pokial potrebujes len nieco, co bude okolo seba generovat elektromagneticky bordel na blizsie nedefinovanej frekvencii s nedefinovanym vykonom, tak sa tu zrejme najde par ludi, ktori to budu vediet vyrobit.
0
Teoreticky to viem vyrobiť ale dneska odchadzam na dovolenku takže to asi nestihnem dnes.
0
Kto sa veľa pýta , veľa vie.
PS: ZOCHOVA ŤA POCHOVÁ
TheManWhoSoldWorld
Ten krám ti nějaký dobrý kamarád postaví za 5 euro.
Za zbylých 95 euro si kup něco opravdu užitečného.
Ten krám ti nějaký dobrý kamarád postaví za 5 euro.
Za zbylých 95 euro si kup něco opravdu užitečného.
0
ides rusit bezpecnostne nalepky a "bombicky" v obchodoch , aby si pri odchode nepipal?
0
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 35
- Kontaktovať používateľa:
Presuvam do haluzi
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 6 Odpovedí
- 745 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa pocitujlasku