Ozivim tuto temu tym, ze som dal konec zalievanym turkom a kupil som si De'Longhi ECAM 23.120BK za €470 tu v lokalnom obchode.
Nie som kavickar, ze by som rozoznal male detaily v priprave kavy, takze nastavovanim hrubosti zrna, mnozstva kavy a teploty som nemal problemy. Skoro vsetko mi chutilo. V porovnani so zaliatym turkom, kde sa mi ta zomleta kava vyluhovala aj pol hodinu je toto parada. Chutovo som velmi blizko tym kavam, co kupujem v kaviarnach a to som tam nasypal prvu zrnkovu kavu na ktoru som natrafil v lokanych potravinach. Postupne budem skusat vsetky druhy co tu v mojom okoli dostat a uvidim ci tam pocitim rozdiely a potom budem kupovat tu co mi najviac chuti. Dokaze napenit aj mlieko pre kapucino.
Ja ho vzdy vypinam do Stanby, takze sa vzdy pri vypinani a zapinani preplchuje. Co mi vyhovuje. A po zapnuti zohriatie neviem kolko trva, lebo som si to ani nevsimol ze to nieco trva - teda ryhlo.
Zatial ho nemam dlho, ale kava mi chuti, takze tento model vrelo odporucam. To ci sa bude kazit alebo nie, ukaze cas.
Toto vlakno mi znacne pomhlo, takze vam dakujem za prispevky.