Panasonic sa-pm25 - vstup
Moderátori: Drakoush, Moderátori
Panasonic sa-pm25 - vstup
Na tejto veži doslužila cd mechanika aj kazetova mechanika. Namiesto nic chcem dať bluetooth modul, len už sa pár hodín snažim nájsť signálovú cestu od daného zdroja k zosilňovaču, ale čo som už skúšal podľa schémy, nič nefungovalo. Prikladám schému, určite tam je niečo čo som prehliadol.
- Prílohy
-
- sapm25.pdf
- (3.55 MiB) 48 stiahnutí
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
Re: Panasonic sa-pm25 - vstup
hned prva schema napravo konektor piny 17,18,19 - audio vystup cd? 16 mas +3.3V 14 zem.
a mozno vyskusat aj nejake to automaticke prepnutie vstupu pri pripojeni bt (4???, 1???)
kazetak piny 1, 2, 3
a mozno vyskusat aj nejake to automaticke prepnutie vstupu pri pripojeni bt (4???, 1???)
kazetak piny 1, 2, 3
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
Na cd ani tuk, na kazete ide zvuk, ale musi byt kazeta v mechanike a kedze ta mechanika je vadna, najlepsie by bolo vykratit nejaky spinač, aby to išlo
0
- cool-zool
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 09 Dec 2013, 11:39
- Vek: 55
Tak to v tej mechanike nájdi od ktorého spínača je to závislé a prepoj ...
Alebo použi ,,AUX,, vstup ....
Alebo použi ,,AUX,, vstup ....
0
Aux chcem využivať na iné, skúšal som tie spínače, že na ktorý to zareaguje, zatiaľ nič
0
- cool-zool
- Zaslúžilý člen
Vieš , ono záleží , či stačí tam mať kazetu ( potom treba hľadať len spínače po obvode kazety / najčastejšie v jej spodnej strane oproti prísunu hláv a kladiek ) , alebo aj od nejakej zaradenej funkcie ( napr. prehrávanie/play)
aj keď si myslím že by sa mal dať využiť aj ten CD vstup ( ktorý je možno tiež niečím len blokovaný )....
aj keď si myslím že by sa mal dať využiť aj ten CD vstup ( ktorý je možno tiež niečím len blokovaný )....
0
- cool-zool
- Zaslúžilý člen
Tak to je rozdiel !!! Takže musí byť zaradená funkcia Play , v tom prípade je to komplikovanejšie .....a tá kazeta tam musí byť len preto aby sa tá funkcia dala zaradiť ...
Máš stiahnutý celý ,,SM ,, od toho ??? ( ak áno tak tam by sa dalo vyhľadať aj mechanické kontakty)...
Máš stiahnutý celý ,,SM ,, od toho ??? ( ak áno tak tam by sa dalo vyhľadať aj mechanické kontakty)...
0
Mam cely SM, ale nie som z toho nejaky mudrejsi, ze co a ako vyradit ci prepojit. Neviem naco tam musi byt aj ta opticka kontrola chodu kazety, jedno autoradio co som chcel tiez prerobit, som kvoli tej optickej kontrole nemohol upravit.
Nejde ho nahrat tu, tu je link
Nejde ho nahrat tu, tu je link
Kód: Vybrať všetko
https://www.manualslib.com/manual/2642141/Panasonic-Sa-Pm25.html
0
- cool-zool
- Zaslúžilý člen
Ono to nebude také ľahké prerobiť ! Tam je všetko riadené procákom a nejedná sa len o roztočenie motorčeka v mechanike , tam bude aj nejaké blokovanie , napájania nejakého medzičlánku v predzosilňovači , preto ti nejde zvuk s CD , alebo z TAPE bez play .... Takto sa bude ťažko radiť ak sa aj vôbec podarí ....
Ale ak to nepotrebuješ všetko ovládať cez DO , tak by som paralelne cez skrytý/ decentne zapracovaný prepínač/izostat sa pripojil na ten AUX a izostatom prepínal vstupy ( prinajhoršom ) ... Isto tu sú aj múdrejší a dajú iné riešenia .....
Ale ak to nepotrebuješ všetko ovládať cez DO , tak by som paralelne cez skrytý/ decentne zapracovaný prepínač/izostat sa pripojil na ten AUX a izostatom prepínal vstupy ( prinajhoršom ) ... Isto tu sú aj múdrejší a dajú iné riešenia .....
0
- purdo
- Stály člen
- Dátum registrácie: 16 Nov 2015, 23:11
- Vek: 54
- Kontaktovať používateľa:
Ak je IC971 fotopi*us pod lavym unasacom kazety, co asi je, tak by si mohol procesor oklamat upravou nizsie. Je to len oscilator okolo 7Hz ,cim simuluje odvijanie pasky na lavom kotuci.
1

Čomu nerozumieš, toho sa zbav !
Myslieť, znamená hovno vedieť
Myslieť, znamená hovno vedieť
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 3 Odpovedí
- 923 Zobrazení