E-mailová upozornění nejsou zapnutá?

Odkážte nám čo by ste chceli zlepšiť na našej stránke

Moderátori: zawin, Moderátori

postcd
Okoloidúci
Okoloidúci
Dátum registrácie: 28 Nov 2021, 12:19

E-mailová upozornění nejsou zapnutá?

Príspevok od používateľa postcd » 28 Dec 2024, 18:05

Na stránce https://svetelektro.com/Forum/ucp.php?i ... on_options mám odškrtnutá/vypnutá veškerá upozornění e-mailem, trochu pochybuji, že bych to vypnul. Díky tomu jsem nevěděl, že mi chodí nové příspěvky do mnou založeného tématu nebo nechodí upozornění na nové soukromé zprávy.

Ne každý sem na fórum chodí pravidelně a pravidelně se přihlašuje. Zvažte tedy prosím abyste toto zapnuli pro všechny nové uživatele ve výchozím stavu. :idea: Také by mělo být zapnutí upozornění na odpovědi v mém diskuzním tématu ve výchozím stavu.
0

Používateľov profilový obrázok
rakato11
Stály člen
Stály člen
Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
Vek: 67

Re: E-mailová upozornění nejsou zapnutá?

Príspevok od používateľa rakato11 » 31 Mar 2025, 16:08

Já jsem už psal do témy zde Nahlasovanie chýb, žádná odezva. Zmínil jsem se o mém problému v jedné z tém do které jsem přispíval že ač mám tuto tému označenou že jí chci sledovat a tím pádem při každém novém příspěvku dostat upozornění na e-mail tak taktéž jsem se nic nedozvěděl. Donedávna mi vše fungovalo až na nějaké drobné výjimky ale nyní ani ťuk. :pain:
Na jiných fórech funguje vše bez problému jenom zde jsou samé problémy. Třebas jsem si dal do podpisu něco (a nejsem zde sám takový) co se někomu nelíbilo a byl jsem zablokovaný. Asi bude nejlepší se zde na vše :butthead:
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.

105nu70
Stály člen
Stály člen
Dátum registrácie: 08 Nov 2017, 11:51

Príspevok od používateľa 105nu70 » 31 Mar 2025, 16:14

Klídek, ani tlačítko na zrušenie účtu nefunguje :D
0

5ko
Power user
Power user
Dátum registrácie: 18 Feb 2010, 00:00
Vek: 69

Príspevok od používateľa 5ko » 01 Apr 2025, 08:06

Ja som to sice nikdy nepoužíval,ale idem to zapnúť a vyskúšame to.
Som zvedavý,ci mi pride email,ak pribudne prispevok.
Nefunguje to iba v pripade vlastných tém,nie iba prispevkov?

Trvalo mi skoro pol hodinu,kym som sa v nastaveniach vysomáril v tych položkách,kým som objavil kde zapnem e mail a aktualizujem ho.skoro som vymazal všetky nastavenia...
Tolko nejasných a nepochopiteľných zbytočností čo je tam......to nemohol vymyslieť normálny človek ...
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.

rakato11
Stály člen
Stály člen

Príspevok od používateľa rakato11 » 02 Apr 2025, 08:43

Nefunguje to iba v pripade vlastných tém,nie iba prispevkov?
Upozornění by mělo fungovat na jakékoliv téma ač už vlastní nebo jiného. Pokud někdo napíše odpověď do buď mého nebo jiného které sleduji (když napíšu do něčího tématu odpověď tak by se mělo automaticky dít že jej začnu sledovat) tak by mi měly začít chodit na mail upozornění což se neděje.
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.

zawin
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
Vek: 35
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zawin » 02 Apr 2025, 16:38

Z pohladu serveru vyzerá že všetko je nastavené správne. Taktiež ja sám mam nastavenie sledovania témy a emaily mi chodia.
Nepadá vám to náhodou do spamu? Máte nastavený funkčný email?
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/

rakato11
Stály člen
Stály člen

Príspevok od používateľa rakato11 » 02 Apr 2025, 19:16

Nepadá vám to náhodou do spamu?
Já se z toho picnu. Tak jsem to nyní zkontroloval a opravdu, všechny upozornění jsou ve SPAM složce.
Díky za upozornění, snad se mi to podařilo v e-mailu správně nastavit a už mi budou chodit upozornění tam kde mají.
1
Obrázok 1

rakato11
Stály člen
Stály člen

Príspevok od používateľa rakato11 » 02 Apr 2025, 22:11

Tak už to mám v pořádku, upozornění už chodí jako dřív. :thumbup:
0

rakato11
Stály člen
Stály člen

Príspevok od používateľa rakato11 » 07 Máj 2025, 08:02

Tak chvíli bylo vše v pořádku a opět problém. Zkontroloval jsem SPAM zda to opět nezačalo padat tam ale nic tam nemám. Překontroloval jsem nastavení ale nic podezřelého jsem nenašel.
Sledování příspěvků.PNG
Nastavení sledování.PNG
0

Napísať odpoveď