No do

veď ubehol skoro celý december a ja som až teraz zapol tú teplovzdušku do šťavy..
Až sa nenahneváte - napíšem "krátku" recenziu z prvých dojmov - a kto sa hnevá, nech nečíta...
Neočakával som nejaký extra zázrak, ale podľa návodu (ktorý som aj tak celý nečítal

) to všetko na nej funguje... Prvotné nastavenie na polohu I. je 50°C a plné otáčky.. na II. 100°C - tiež plné točky.. jednotlivé nastavenie teploty a otáčiek je možné meniť u oboch polôh.. potom si to zariadenie zapamätalo.
Pri nahrievaní bliká podsvietenie displeja na červeno, po nabehnutí na "nastavené" parametre ostane zelené - super..
Po vypnutí do nulovej polohy začne blikať na modro a odpočítava sekundy - kým sa vypne ventilátor a dostatočne ochladí výhrevné teleso. a hlavne aj jeho celý kovový obal vystupújúci von... teplota kovovej trubice ostala na cca 40-50°C - dala už udržať v ruke - tiež super, lebo už sa neopáliš so škvarkami kože na povrchu.
Pri vyhulení na plný "výkon" (650°C) špirála už vo vnútri svieti jak "2000 ka halogéna"

a teda má aj "patričný" výkon..aj pri plných otáčkach, tak že tiež podľa mňa super...
Regulácia je určite lepšia ako u "anál - lógových" systémov .. kde ti ostane po vypnutí horúci koniec a bojíš sa ho niekam položiť, aby si nezdudlal..či niečo nepodpálil, alebo aspoň neuškvaril.
Presnosť výstupnej teploty som ani nemeral - je nejako "meraná" na ústí a myslím si že je dostatočne vyhovujúca... lebo tá sa mení každým milimetrom vzdialenosti od ústia aj v súvislosti s okolitou teplotou, prúdiacim vzduchom, použitým nádstavcom... a tiež materíálom, ktorý potrebuješ "zohriať". Regulácia je k dispozíci...aj tak si to musíš "nastaviť" podľa podmienok...
Aj samotné prevedenie "obalu pištole" mi pripadá lepšie... je trochu väčšie a tým pádom aj stabilnejšie pri "odložení výfukom hore", aby sa ochladila
Uvidím koľko vydrží... čo v rámci 2r záruky u HM nie je problém..
Ale syník nech si už kúpi svoju!
Mne táto možno záruku prežije.. nerobím s tým každý deň

a jej vlastnosti sú určite (aj vzhľadom na nepresnosti) určite lepšie ako predchádzajúce typy - či podobné od iných výrobcov... Ale nehrajme sa na profináriadie k niekoľkohodinovému dennému používaniu - takú za 25éčiek nekúpime...
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!