V poslednej dobe mi na gmail nechodia správy, že niekto pridal príspevok do debaty. A mám zaškrtnuté, že majú chodiť. Je to v poriadku? Doteraz to fungovalo.
Notifikácia na gmail
Moderátori: zawin, Moderátori
Notifikácia na gmail
Zdravím,
V poslednej dobe mi na gmail nechodia správy, že niekto pridal príspevok do debaty. A mám zaškrtnuté, že majú chodiť. Je to v poriadku? Doteraz to fungovalo.

0
Pochopený omyl je cennejší, ako vlastná pravda vedúca do slepej uličky.........
- Mek
- Zaslúžilý člen

- Dátum registrácie: 15 Okt 2015, 20:49
- Vek: 38
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notifikácia na gmail
Ani upozornenia na sukromne spravy nechodia. Dalsi klinec do rakvy tomuto zanedbanemu foru.
0
... byvaly spravca Hospudky u amplionu, Martinekk-ov brat. Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby. Povolanim som SW inzinier.
Moja databaza suciastok: ELPARTS
Moj velky elektro projekt: MEGA TRANSISTOR CLOCK
Moja databaza suciastok: ELPARTS
Moj velky elektro projekt: MEGA TRANSISTOR CLOCK
Pošli moderátorom jedny Mega Clock s odpočtom, dokedy to majú vyriešiť. Len im to neposielaj preboha v stave DIY, lebo to nebude nikdy. 
0
Pochopený omyl je cennejší, ako vlastná pravda vedúca do slepej uličky.........
- Merak
- Moderator

- Dátum registrácie: 10 Júl 2012, 22:04
- Vek: 46
Moderátorom to môžeš posielať ako len chceš, tí ti s tým nič nespravia, tí nemajú prístup ku zdrojáku.
Pošli to administrátorovi - Zawinovi.
0
život je ako sínusovka, raz si hore, raz si dolu, a medzitým si dvakrát na nule
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
A ten sem "okamžite" príde a namiesto toho, aby niečo vyriešil, tak si zmení profilový obrázok, napíše článoček o umelej inteligencii a dorobí kalkulačku na ohmov zákon 
1
1
- rakato11
- Stály člen

- Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
- Vek: 68
Mi nechodí ani na seznam.cz a to již hezky dlouho. Psal jsem to také do témy E-mailová upozornění nejsou zapnutá? kde mi zawin odpověděl že by mělo být vše v pořádku a zda mi náhodou e-maily nepadají do spamu. Tak jsem se podíval tenkrát do toho spamu a skutečně, upozornění tam byly. Vše jsem nastavil a upozornění mi začaly opět chodit do doručené pošty ale pouze chvíli, pak přestaly chodit nadobro.
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
Už pár dní som si všimol,že sa dajú pridať smajlíky aj z ponuky telefónu bez poskakovania stránky a nezobrazuje sa pri ňom to okienko.
Zdá sa, že si ,,niekto ,, našiel čas venovať sa problémom fóra.
dík.
Zdá sa, že si ,,niekto ,, našiel čas venovať sa problémom fóra.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ale upozornenia na email stále nechodia ...
0
- rakato11
- Stály člen

- Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
- Vek: 68
Mi už upozornění na e-mail jakoby zázrakem chodit začaly, ani jsem tomu věřit nechtěl.
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
Už idú aj mne . Skontroloval som záložku o notifikáciach a boli tam vyklikané pre email . Ja som to nebol , tak asi pri nejakej zálohe ... znova som ich zaklikol a už to ide ...
0