Operátor výroby BA - GOSPACE LABS
Moderátori: Merak, Moderátori
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 35
- Kontaktovať používateľa:
Operátor výroby BA - GOSPACE LABS
Firma GOSPACE LABS s. r. o. sa venuje vývoju IoT zariadení (parkovacie riešenia; hydrológia) a do svojho tímu hladá spoľahlivého a zručného kolegu na pozíciu operátora výroby / Elektromechanik.
Miesto práce: Vedecký park UK, Ilkovičova 8, Bratislava
Mzdové podmienky (brutto): Od 1 800 EUR/mesiac
Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Vaše úlohy:
• Obsluha výrobných zariadení (sústruh, fréza, ultrazvuková zváračka)
• Spájkovanie elektrických spojov
• Skladové hospodárenie
• Udržiavanie čistoty na pracovisku
Požadujeme:
• Stredoškolské vzdelanie technického smeru
• Zručnosť pri práci so spájkovačkou
• Základné znalosti z elektrotechniky a mechatroniky
• Technické myslenie
• Zodpovednosť a samostatnosť
• Anglický jazyk A2
• Vodičský preukaz B1
Ponúkame:
• Zázemie stabilnej spoločnosti
• Príjemné pracovné prostredie
• Možnosť odborného rastu
• Možnosť cvičenia s trénerom
Životopisy zasielajte na email: daniel.petro@gospace.tech
Miesto práce: Vedecký park UK, Ilkovičova 8, Bratislava
Mzdové podmienky (brutto): Od 1 800 EUR/mesiac
Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Vaše úlohy:
• Obsluha výrobných zariadení (sústruh, fréza, ultrazvuková zváračka)
• Spájkovanie elektrických spojov
• Skladové hospodárenie
• Udržiavanie čistoty na pracovisku
Požadujeme:
• Stredoškolské vzdelanie technického smeru
• Zručnosť pri práci so spájkovačkou
• Základné znalosti z elektrotechniky a mechatroniky
• Technické myslenie
• Zodpovednosť a samostatnosť
• Anglický jazyk A2
• Vodičský preukaz B1
Ponúkame:
• Zázemie stabilnej spoločnosti
• Príjemné pracovné prostredie
• Možnosť odborného rastu
• Možnosť cvičenia s trénerom
Životopisy zasielajte na email: daniel.petro@gospace.tech
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 25 Jún 2008, 00:00
Re: Operátor výroby BA - GOSPACE LABS
Zdravím,
uvedená ponuka je ako šitá na mňa.
40 rokov som pracoval s podobnou náplňou práce.Keby som mal možnosť roky vrátiť, tak som u Vás.
Prajem Vám mnoho úspešných záujemcov.
S pozdravom
Milan Urban
uvedená ponuka je ako šitá na mňa.
40 rokov som pracoval s podobnou náplňou práce.Keby som mal možnosť roky vrátiť, tak som u Vás.
Prajem Vám mnoho úspešných záujemcov.
S pozdravom
Milan Urban
0
Človek môže uspieť v takmer čomkoľvek za čo má neobmedzené nadšenie.
Asi sa nudim , ked reagujem , ale vazne sa nenudim .... kavickujem , volakedy bol elektromechanik, elektronik uz nieco .. nuz robit elektromechanika a popritom to aj sustruzit , frezovat a zajtra robit aj nadvornu catu a este mozno aj vozickara , ved si bude musiet ten motor aj doviest ked bude robit komutator . Pred dvoma rokmi mi dali mladeho , bol som zvedavy .. co ma za sebou .. dva roky ucnovka , murar a potom 3 mesacny kurz elektro a firma mu dala nejake minimum z vyhlasky ... co uz , nie je ludi .. ja som nastastie si nehladal nikdy robotu , akosi prisla za mnou , ale pacia sa mi inzeraty , hladame pracovnika pre udrzbarske prace , malovanie , zametanie dvora , odhrnanie snehu , drobne instalacne prace a nakoniec , elektrikarske prace .. hadam elektronik a elektromechanik nevyhynie , Aj tak by ma zaujimalo , kto bude robit vsetko to za 1800 bruto v Bratislave . Moj byvaly sef , stale spominal , ze potrebuje mechatronika ... niekde v telke videl , ze mechatronici vedia vsetko , frezovat .. sustruzit , brusit noze do rezaciek , zvarat .. opravovat elektroniku , parametrizovat rozne menice , softstarty , ovladat PC , vediet anglicky , nemecky a nakoniec , byt na telefone 24 hod. denne .Pekny den.
4
3
1
Vrátiť čas? Pred 20timi rokmi za ten plat to áno... Pripomenulo mi to otázku môjho bývalého účtovníka: Nepoznáš lacného a dobrého murára??? Oxymoron na hovado. Našťastie časy sa menia. Možno raz bude mať aj zlaté dno. Už dnes začína platiť, že za kvalitu sa platí.
1
1
Amater - prepáč, zabudol si, - a vedieť nemecký valcer tancovať...
Zotrite toto potom, musel som...
Zotrite toto potom, musel som...
0
Pol hodinu som písal komentár... až som to radšej neodoslal.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Uz som o nieco mudrejsie , wikipedia mi povedala , co je Oxymoron , ale urcite to zabudnem .. sikovny dochodca
0
- Andrej152
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 29 Júl 2013, 12:49
- Vek: 23
Teraz nam na vysokej skole firmy tlacili do hlav tiez ze 1500 je lukrativny plat pre elektrotechnika/mechanika kde pozaduju od cloveka skusenosti celu A5, dobre ze necakaju revizaka.. ked som im dal otazku ci je to dost, ked v blave macdonald da 1200 v hrubom a pracu moze robit ktokolvek kto ma zdrave ruky a nohy.. skoro ma vyhodili z aulyAmaterr napísal: ↑26 Nov 2024, 15:26hladame pracovnika pre udrzbarske prace , malovanie , zametanie dvora , odhrnanie snehu , drobne instalacne prace a nakoniec , elektrikarske prace .. hadam elektronik a elektromechanik nevyhynie , Aj tak by ma zaujimalo , kto bude robit vsetko to za 1800 bruto v Bratislave
0
Dlhá je to rozprávka, ale ak si aj nájdu takého (v papieroch), tak takého "skúseného technyka aj budú mať.
1
1