Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Vysvetlenie k├│du

Vysvetlenie k├│du

Moderátori: psichac, Moderátori

Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod bibibo » 30 Mar 2012, 13:04

Nepodarilo sa mi zisti┼ą ─Źo znamen├í toto. Kedy to pou┼żi┼ą a ak├ę hodnoty ?

K├│d: Vybra┼ą v┼íetko
$hwstack=40
$swstack=16
$framesize=32
bibibo
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 387
Zalo┼żen├Ż: 05.11.2009
Bydlisko: Bratislavsk├Ż kraj
Karma: 1

Re: Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod popopepe » 30 Mar 2012, 14:05

http://www.mcselec.com/index.php?option ... &Itemid=57
Snad to ti pom┼»┼że. Z├íle┼ż├ş od konkr├ętn├şho typu procesoru.
popopepe
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 392
Zalo┼żen├Ż: 22.06.2009
Karma: 4

Re: Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod bibibo » 30 Mar 2012, 15:42

V angli─Źtine nie som moc znal├Ż, ale sk├║sim si to pre┼ítudova┼ą. Presne tak├ęto nie─Źo som h─żadal, len ┼íkoda, ┼że to nie je v SK alebo CZ.
bibibo
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 387
Zalo┼żen├Ż: 05.11.2009
Bydlisko: Bratislavsk├Ż kraj
Karma: 1

Re: Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod smotek7 » 30 Mar 2012, 16:06

bibibo ak to pochopis tak by si to sem mohol v skratke napisat v SK reci. Mna by to zaujimalo tiez.
Nemus├şm vede┼ą v├íhu elektr├│nu ak chcem zasp├íjkova┼ą tranzistor.
smotek7
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 521
Vek: 39.64
Zalo┼żen├Ż: 08.08.2011
Bydlisko: PN
Karma: 4

Re: Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod zdeno33 » 23 Apr 2012, 16:51

$hwstack=40
zasobnik pro ukladani pomoci push a navratovych adres
$swstack=16
zde se ukladaji mezivypocty promennych, ktere neni mozne uchovat v registrech
$framesize=32
toto je virtualni pamet pro vytvareni lokalnich promennych, ktere vytvari procedura nebo funkce
zdeno33
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 32
Vek: 63.52
Zalo┼żen├Ż: 05.04.2012
Bydlisko: Varin
Karma: 0

Re: Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod bibibo » 05 Apr 2013, 09:18

Ahojte, vedel by mi niekto vysvetli┼ą ak├Ż je rozdiel medzi pr├şkazom GOSUB a volan├şm proced├║ry Call ? M├ím na mysli proced├║ru bez nejak├Żch ─Ćal┼í├şch parametrov ?

Neruzumie ani na ─Źo je dobr├ę pou┼żi┼ą u proced├║ry nejak├ę parametre a ako to funkuje. Napr. tento k├│d.

K├│d: Vybra┼ą v┼íetko

Dim a As Byte, b1 As Byte, c As Byte

Declare Sub Test(a As Byte)  'deklarace procedury

Do
  a = 1
  b1 = 2
  c = 3

  Print a ; b1 ; c           
  Call Test(b1)             
  Print a ;b1 ; c
Loop

End

Sub Test(a as byte)         
Print a ; b1 ; c
End Sub


bibibo
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 387
Zalo┼żen├Ż: 05.11.2009
Bydlisko: Bratislavsk├Ż kraj
Karma: 1

Re: Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod ujosvec » 08 Apr 2013, 18:47

v tv├ęm p┼Ö├şpad─Ť jsi volal proceduru star┼í├şm zp┼»sobem CALL jinak je lep┼í├ş
pou┼ż├şvat gosub pro lep┼í├ş p┼Öehlednost v programu. promn─Ťn├ę se pou┼ż├şvaj├ş pro p┼Öenos do procedury a z n├ş pokud
chceš s nimy pracovat dál
snad sta─Ź├ş
NTB-
Dell INSPIRON N7110
8G RAM
nvidia GT525M/1G
SSD 128G
Win8-64bit
Linux
ujosvec
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 100
Zalo┼żen├Ż: 15.04.2009
Bydlisko: Náchod
Karma: 2

Re: Vysvetlenie k├│du

Odosla┼ąod bibibo » 08 Apr 2013, 22:36

Ok. ─Äakujem. Sta─Ź├ş
bibibo
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 387
Zalo┼żen├Ż: 05.11.2009
Bydlisko: Bratislavsk├Ż kraj
Karma: 1


Nasp├Ą┼ą na Bascom

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 0 host├ş.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.49 sek├║nd