SVETELEKTRO

3. januára 2014   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Ak kábel tak LappKabel


SOS electronic s.r.o.

56 rokov skúseností, 40000 štandardných skladových produktov a 1000 patentov sa odzrkadľujú predovšetkým v kvalite a širokom portfóliu nemeckej spoločnosti Lapp Kabe

Je veľa producentov drôtov, vodičov a káblov no napriek tomu spoločnosť LappKabel patrí medzi najznámejších. Čím to je? Výnimočné postavenie začalo v 50-ich rokov, kedy LappKabel začal ako prvý v tomto segmente dávať mená svojim výrobkom (ÖLFLEX). Spolu s vysokou a stálou kvalitou sa postupne vypracoval na jedného z celosvetovo najvýznamnejších výrobcov káblov.

Káble Lapp Kabel sú široko používané v rôznych oblastiach priemyslu ako napr. potravinárstvo (Coca-Cola), výroba pneumatík (Continental), výroba lodí a infraštruktúra prístavov (Hamburg), chemický priemysel, solárne a veterné elektrárne,…

Kvalita medi (čistota, obsah kyslíku,..) a kvalita izolácie, stabilný priemer vodiča a izolácie v každej výrobnej dávke, súososť vodičov a izolácie,.. to všetko sú faktory ktoré vplývajú na výsledné vlastnosti vodičov a v prípade produktov LappKabel dostávame tú najlepšiu dostupnú úroveň. Spoločným znakom výrobkov LappKabel je vynikajúca kvalita za prijateľnú cenu.

Medzi výrobkami LappKabel nájdeme nielen prepojovacie a ovládacie káble (ÖLFLEX) ale aj káble a systémy pre prenos dát (ETHERLINE a UNITRONIC), priemyslové konektory (EPIC), systémy pre ochranu káblov (SILVYN), optické systémy (HITRONIC), káblové vývodky (SKINTOP), systémy pre značenie, náradie a rôzne ďalšie príslušenstvo.

Najnovším prírastkom v našom sklade sú univerzálne ohybné vodiče o priereze 0,5/ 0,75 a 1,0 mm2, vhodné na akékoľvek inštalácie v zariadeniach.

Vzhľadom na obrovské portfólio spoločnosti LappKabel a veľké množstvo rôznych verzií výrobkov, držíme skladom len niekoľko vybraných typov káblov LappKabel ale na objednávku Vám vieme s krátkym dodacím termínom dodať akýkoľvek produkt spoločnosti LappKabel. Pomoc pri výbere vhodné kábla vám poskytne príručka Lapp Cable Guide.

V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

 

Výhody / vlastnosti:

  1. špičkové výrobky za prijateľnú cenu
  2. viac ako 50 rokov skúseností
  3. široké portfólio
  4. dostupné špeciálne verzie podľa požiadaviek zákazníka

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (1)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (4)

  1. Drakoush píše:

    Konečne viem, kde mám kupovať tieto krásky zo stuttgartu.

Pridaj komentár