SVETELEKTRO

18. júla 2012   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Ani horizontálne, ani vertikálne – sklonené svorkovnice sú tie pravé!


SOS electronic s.r.o.

Svorkovnice do DPS série MVS15x-IT od spoločnosti Euroclamp poskytujú pridanú hodnotu v podobe ľahkého pripojenia vodičov aj v stiesnených podmienkach. Vďaka konštrukcii sklonenej o 35° vyhovuje práve do podmienok, kde horizontálne ani vertikálne svorkovnice nie sú tým pravým riešením.

Pomerne bežná situácia – konštrukcia vášho zariadenia vám neumožňuje použiť vertikálne svorkovnice a pri horizontálnych čelíte problému s komponentmi umiestnenými príliš blízko svorkovnice, čím zabraňujú správnej inštalácii prívodných vodičov.

Výhody / vlastnosti:

  1. univerzálne svorkovnice do DPS so sklonom 35°
  2. riešenie pre stiesnené podmienky
  3. možnosť spájania do radov
  4. 450V/ 17,5A
  5. pre drôty do 1,5 mm2/ 16AWG
  6. vzdialenosť pinov 5 alebo 10 mm
  7. pracovná teplota -40 až +130°C

Séria MVS15x-IT so sklonom 35° je riešením pre takéto ale aj mnohé iné prípady. Dostupné sú verzie so vzdialenosťou pinov 5mm, ako aj 10mm. V našej štandardnej ponuke nájdete typy s rozostupom 5mm. Základnými prvkami sú 2 a 3-pólové svorkovnice MVS152-5-IT a MVS153-5-IT. Dostupná je aj MVS1510-5-IT, ktorá predstavuje cenovo výhodnejšiu alternatívu, keď potrebujete vytvoriť rad s 10 a viac pólmi. Svorkovnice sú vyrobené z PA (polyamid) triedy UL94-V0, poniklovanej zliatiny medi a skrutka je z galvanizovanej ocele. Detailné informácie vám poskytnú datasheety pri jednotlivých typoch.



V prípade záujmu o akúkoľvek verziu svorkovníc Euroclamp MVS prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.


Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár