- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

Atmel AVR XMEGA vám poskytne eXtra viac

Ak ste si obľúbili mikroprocesory AVR ATmega, potom vám procesory AVR XMEGA ponúkajú ešte viac dôvodov prečo ich použiť vo svojich aplikáciách.

Jednočipové mikroprocesory AVR ATmega si získali veľkú popularitu na celom svete. Keďže aj výborné môže byť ešte lepšie, uviedla spoločnosť Atmel na trh inovovanú sériu týchto procesorov pod označením XMEGA.

Všeobecne známe výborné vlastnosti RISC 8 bitových procesorov AVR sa vývojári v Atmel Corporation rozhodli ďalej vylepšiť v tejto novej rade 8/16 bitových procesorov AVR XMEGA. O tom, že sa im to podarilo, svedčí tento stručný prehľad inovácií:

[1]

Prehľad vlastností procesorov XMEGA si môžete pozrieť vo videu pod článkom. Základné informácie vám poskytne prehľad vlastností XMEGA [2] ako aj dokument Getting started [3]. Na stránkach Atmel [4] nájdete aj mnohé dokumenty týkajúce sa rôznych častí procesora a jeho využitia v konkrétnych aplikáciách.


V prípade záujmu o akékoľvek procesory Atmel nás prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk [5].




SOS cinema [6]

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)