SVETELEKTRO

26. októbra 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

FUN but REAL: Nanotechnológie už aj v SOS electronic…


SOS electronic s.r.o.

Určite aj vy máte takú skúsenosť, že Wiki sa nedá celkom bezvýhradne dôverovať. V našom prípade nejde celkom o nedôveryhodnosť skôr o neúplnosť. Je predsa všeobecne rešpektované, že do oblasti nanotechnológií patrí aj to, keď treba niečo urobiť nanovo, alebo niečo nanosiť, ale aj iPod Nano a v neposlednom rade aj držiaky Nano-SIM kariet.


Pri týchto je nepochybný trend k zmenšovaniu (v kuloároch sa už pošuškáva o Pico-SIMkách – ale to už sú pikotechnológie, ktoré nie sú momentálne predmetom nášho záujmu).

V bežných priemyselných aplikáciách nie je veľkosť SIM karty kritická, ale v prenosných zariadeniach je každý ušetrený nanometer dobrý. Preto sme do ponuky zaradili nové držiaky Nano-SIM kariet. Všetky sú univerzálne – akceptujú červené, zelené, žaľuďové aj guľové Nano-SIM karty. Vo vyššej spoločnosti sa používajú srdcové, pikové, kárové a trefové karty – aj tieto môžete do držiakov natlačiť.

 

Základné riešenia:

a) 115S-ACA0: Bar push (eject) type

Riešenie s nanošuflíčkom – pre vloženie SIM karty do zariadenia nie je nutné zariadenie rozoberať resp. otvárať – toto riešenie poznáte z iPhonov. Nanošuflíček sa objednáva zvlášť, aby sme Vás neodradili celkovou cenou za držiak a šuflík – sú to preto dve lacné položky.

  b) 115P-AEA0: Slim type


Toto riešenie nerobí hanbu svojmu menu – je to nano a ešte k tomu SLIM (už to hraničí s anorexiou). Pri tomto riešení už musí s vývojárom úzko spolupracovať aj designer, pozíciu karty na kontaktoch pomáha zabezpečiť samotná krabička zariadenia. Obsahuje najmenej materiálu – preto je to logicky najlacnejšie riešenie.

 

 

+ 2 bonusové riešenia,

ktoré ešte nie sú verejne obchodované a máte možnosť ich od nás získať v predstihu, ešte pod pracovnými typovými značeniami:

c) NSIM001-A: Push-Pull type


Veľmi pohodlné a praktické riešenie a hlavne jednoduché – Push-Pull (v preklade to znamená – keď ste si ma tam strčili, tak si ma aj vytiahnite)

  d) NSIM002-A: Holder type


Toto riešenie je tou skutočnou zlatou strednou nanocestou – jednoduchá konštrukcia – ale kompletné riešenie – žiadne šuflíčky, žiadna nutnosť spolupracovať s rozmaznanými designérmi, kovový pliešok (ktorý vydrží viac ako plastový pliešok), výborná vizuálna kontrola prítomnosti karty – a k tomu dobrá cena.

 

Katalógové listy nájdete pri jednotlivých typoch pod článkom – rozmery sú udávané v nanometroch (pochopiteľne) :-).

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár