- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

Hliníkové krabičky HAMMOND 1455 vedia byť aj nebesky modré

Nový prírastok do rodiny krabičiek 1455 predstavuje atraktívna verzia s modrým eloxovaným povrchom.

[1] Kanadský výrobca Hammond vyrába obrovské množstvo typov krabičiek v rôznych verziách. Niektoré série už boli dostupné aj s modrým povrchom ale nedávno pridal tento výrobca modrú povrchovú úpravu aj do obľúbenej série 1455.

Séria 1455 [2] predstavuje širokú rodinu rôznych veľkostí podobného tvaru, dostupná v rôznych povrchových úpravách. V sérii Hammond 1455 nájdeme typy dlhé 6cm ale aj 22cm, v rôznych hrúbkach a šírkach. Taktiež sú dostupné s plastovými alebo hliníkovými krytkami, pričom plastové krytky sú dostupné aj v atraktívnych farebných verziách z polykarbonátu. V praxi teda máte možnosť vybrať si danú krabičku v troch farbách eloxu – číry, čierny a modrý.
Ako je všeobecne známe, elox je jedna z najtrvanlivejších povrchových úprav, pretože je to vrstva oxidu hliníka vyrobená elektrickou (anodickou) oxidáciou. Odolnosť povrchovej úpravy spočíva v tom, že vzniknutý Al2O3 (korund) je tvrdá a stabilná zlúčenina.
Túto novinku máme zatiaľ ako tovar na objednávku s krátkou dodacou lehotou. Detailné informácie nájdete v katalógových listoch pri jednotlivých krabičkách pod článkom.

V prípade záujmu o akékoľvek produkty HAMMOND prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk [3].
 

Výhody / vlastnosti:

  1. hliníkové krabičky s eloxovaným povrchom
  2. číry, čierny alebo modrý eloxovaný povrch
  3. dostupné v rôznych veľkostiach
  4. navrhnuté pre priame vloženie PCB do drážok
  5. pevná hliníková konštrukcia s minimálnou hrúbkou 1,5 mm

 

 

 

[4] [5] [6] [7] [8] [9]

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)