SVETELEKTRO

19. novembra 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Label off odstráni nielen nálepky


SOS electronic s.r.o.

Tento zaujímavý sprej z portfólia Kontakt Chemie poslúži v kancelárii, ale aj pri výrobe elektroniky a v mnohých ďalších odvetviach.

Label off – alebo „nálepka preč“ prezrádza hlavný účel použitia tohto prípravku. Ale to nie je všetko. Keďže Label Off je zmes rozpúšťadiel osobitne dobre rozpúšťajúcich lepivé substancie, je možné ho s úspechom použiť všade tam, kde potrebujeme odstrániť zvyšky po lepiacich páskach alebo iné ťažko odstrániteľné látky ako sú dechty a živice. Napriek značnému účinku je prípravok šetrný k väčšine plastov, jedine nesmie byť použitý na polystyrén a polykarbonát. Label Off je možné použiť dokonca aj na kartóne/ papierových krabiciach.

Label Off funguje veľmi jednoducho – stačí nastriekať tenkú vrstvu prípravku na nálepku alebo iné miesto, ktoré chceme očistiť a nechať pôsobiť cca 2 minúty. Po tejto dobe je väčšinou možné odlepiť nálepku bezo zbytku. Prípadné zbytky je možné odstrániť opätovným nastriekaním Label Off a utretím (papierovou) utierkou.

Bližšie informácie vám poskytne katalógový list Label Off. Label Off máme stabilne skladom. V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Výhody / vlastnosti:

  1. účinný prípravok na odstraňovanie nálepiek
  2. odstraňuje aj iné „lepivé“ substancie ako sú dechty a živice
  3. šetrný k plastom
  4. univerzálny prípravok vhodný do každej dielne a kancelárie

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár