- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

Lantronix xPico – ethernet v module o veľkosti čipu

Nový modul Lantronix xPico prináša vysoko flexibilné riešenie sieťovej pripojiteľnosti pre takmer akékoľvek zariadenie so sériovým rozhraním.

S miniatúrnymi rozmermi menšími ako bežná SD karta je Lantronix xPico [1] vhodný aj do dizajnov kde sa zvyknú používať sieťové riešenia pomocou čipov. Kľúčovým rozdielom s xPico je, že prakticky nie je potrebné napísať ani riadok programu (FW), čo vyúsťuje do podstatne nižších nákladov na vývoj a rýchlejšieho uvedenia výrobku na trh. xPico je založený na priemyselne overenom Lantronix device serveri a je pomerne veľmi jednoducho integrovateľný do cieľového zariadenia. Zabudovaný web-manager umožňuje rýchlu a pohodlnú konfiguráciu.

Výhody / vlastnosti:

  1. miniatúrny embedded device server
  2. extrémne kompaktné sieťové riešenie pre akékoľvek zariadenia so sériovým rozhraním
  3. eliminuje potrebu nákladného vývoja SW a FW
  4. rozmery len 24 x 16,5 x 7,4mm
  5. rýchlosť sériových dát až 921 kbps
  6. 256 kB SRAM/ 512 kB Flash
  7. 256-bit AES kódovanie
  8. rozšírený rozsah pracovných teplôt -40 až +85°C
  9. 3,3V interfejs (tolerantný 5V)
  10. vnútorný web server s 384 kB pamäťou

xPico je vhodný do všetkých zariadení, kde je fyzicky nutné alebo výhodnejšie použiť modul s malými rozmermi a nízkym profilom. S xPico môžete konektor RJ45 umiestniť ľubovoľne podľa vašich požiadaviek, preto môžete xPico použiť aj v priestorovo kritických dizajnoch, kde by už napr. Lantronix XPort [2] nevyhovel.


Detailné informácie vám poskytne užívateľská príručka xPico [3] a xPico príručka na integráciu [4]. Pre podporu vývoja je dostupný aj vývojový kit xPico [5].



[6]

Orientačná cena je 28 USD/ks. Horúcu novinku – xPico aj vývojový kit zaradíme čoskoro skladové typy, hneď ako budú dostupné od výrobcu. V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk [7].

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)