SVETELEKTRO

31. augusta 2012   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Litrové balenie Plastik 70 teraz s letným bonusom


SOS electronic s.r.o.

Prinášame vám obľúbený ochranný lak na plošné spoje vo výhodnom 1l balení. Ak ste doteraz používali tento prípravok vo forme sprejov vo väčšom množstve alebo potrebujete ošetrovať výrobky namáčaním, potom je toto balenie určené práve Vám.

Plastik 70 je ochranný transparentný lak s vysokou izolačnou schopnosťou, chrániaci dosky s plošnými spojmi a súčiastky pred vlhkosťou, zvodovými prúdmi a tiež eliminuje vibrácie malých súčiastok. V prípade potreby, napr. pri oprave, je spájkovateľný a tiež sa dá odstrániť rozpúšťadlom Plastik 70 thinner. Nie je agresívny a dobre sa znáša s väčšinou materiálov používaných v elektrotechnike, jedine u niektorých veľmi citlivých plastov je vhodné pred aplikáciou vyskúšať ich citlivosť.

Výhody / vlastnosti:

  1. ochranný transparentný lak
  2. vysoká výdatnosť až 9m2/liter/20μm
  3. chráni pred vlhkosťou a zvodmi
  4. chráni pred atmosférickými vplyvmi
  5. rýchloschnúci
  6. spájkovateľný
  7. odstrániteľný riedidlom
  8. univerzálne použitie na rôzne povrchy

Plastik 70 v balení 1l sa dá nanášať štetcom, ponáraním súčiastok a po nariedení aj striekaním. Plastik 70 má pomerne nízku viskozitu a dobrú penetračnú schopnosť, preto je ideálnym prípravkom pre aplikáciu ponorením DPS alebo jednotlivých súčiastok, napr. transformátorov a cievok. Napriek tomu, že cena za 1l produktu u sprejov, je podobná s cenou 1l balenia, je toto balenie o viac ako 50% lacnejšie. Je to spôsobené takmer 2,5x vyššou výdatnosťou (menší obsah riedidla). Nižší obsah riedidla ďalej zlepšuje pracovné podmienky na pracovisku a zmenšuje znečistenie ovzdušia. Plastik 70 sa dá tiež použiť ako univerzálny ochranný náter na kov, papier, farebné nátery, nábytok a iné.

 

Detailný popis vám poskytne Plastik 70 datasheet ako aj karta bezpečnostných údajov.
V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

 


Ak si kúpite min. 1 ks Plastik70/1l, pridáme vám zdarma novinku od Kontakt Chemie – Silicone sealant (75ml).

Ide o kvalitný prípravok na báze silikónovej gumy, s vynikajúcimi izolačnými a tesniacimi vlastnosťami, určený na ochranu elektroniky pred koróziou a zvodmi aj vo veľmi vlhkých podmienkach a v exteriéri.

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár