SVETELEKTRO

16. februára 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Malé grafické OLED displeje za skvelé ceny


SOS electronic s.r.o.

Aj vaše zariadenie môže byť užívateľsky prívetivejšie vďaka rôznym piktogramom zobrazeným na displejoch Winstar série WEG so skvelým kontrastom a pozorovacím uhlom.

100×16 pixelov u série Winstar WEG010016 nie je na prvý pohľad veľa, ale keď si uvedomíme, že takýto displej predstavuje akúsi „náhradu“ alebo „upgrade“ znakového displeja (cca 2×16-20 znakov), zistíme, že možností využitia je veľa a na takomto displeji môžeme zobraziť podstatne viac, než na znakovom.

Znakový displej pochopiteľne tiež dokáže zobraziť piktogramy, ale sú obmedzené daným riadkom alebo maticou vytvárajúcou daný znak. Naproti tomu na grafickom displeji môžeme na vytvorenie piktogramov využívať celú plochu a samozrejme môžeme na ňom zobraziť aj znaky.

Podobne ako znakové displeje série WEH, aj grafické displeje WEG podporujú 4/8-bitové rozhranie „6800“/“8080“ a majú zabudovaný univerzálny kontrolér WS0010.
Keď k tomu pripočítame výhody OLED displejov a atraktívnu cenu, máme v ruke veľmi zaujímavý, univerzálne použiteľný displej.
V prípade záujmu o akýkoľvek displej spoločnosti Winstar neváhajte kontaktovať SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Výhody / vlastnosti:

  1. grafické OLED displeje 100×16 pixelov
  2. vynikajúci kontrast a pozorovacie uhly
  3. univerzálny kontrolér WS0010
  4. atraktívna cena

 

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (4)

  1. johak píše:

    To myslíte těch 400,-kč bez DPH 🙁 ?

Pridaj komentár