SVETELEKTRO

29. septembra 2020   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Malý a funkčný zobrazovač procesu – displej ITP14


VENIO

Procesným displejom ITP14 rozširuje spoločnosť VENIO, s.r.o. svoje portfólio zobrazovačov pre automatizáciu technologických procesov. Zobrazovač má univerzálne využitie a slúži pre monitorovanie a riadenie priemyselných procesov.

ITP14 je univerzálny zobrazovač s napäťovým a prúdovým vstupom. Jednoduchý procesný displej je konštruovaný s dôrazom na kompaktnosť a ergonómiu, pričom je naviac vybavený tranzistorovým NPN výstupom. Digitálny výstup s maximálnou záťažou do 200mA / 42VDC je možné použiť napríklad pre alarm alebo ako výstup pre jednoduchú on/off reguláciu.

 

 

Analógový vstup univerzálneho zobrazovača ITP14 je nastaviteľný, pričom  je možné ho využiť pre zobrazovanie napäťových signálov 0-10V a 2-10V, alebo prúdových signálov 4-20mA, 0-20mA a 0-5mA. Prístroj je navrhnutý pre montáž do kruhového otvoru pre signálne prvky s priemerom 22,5mm, čo umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Displej je vhodný pre vizualizáciu v rôznych odvetviach priemyslu napríklad pre zobrazovanie hladiny, prietoku, tlaku, teploty, otáčok, vlhkosti, alebo percentuálnej hodnoty stavu procesov.

 

Unikátny dizajn pre štandardné kruhové otvory

 

Zobrazovač môže pracovať pri teplotách okolia od -40 do +60°C a má krytie prednej časti IP65. K dispozícii sú verzie s červeným alebo zeleným písmom (LED). Okrúhly dizajn montážnej časti je veľkou výhodou zobrazovača, ktorá je exkluzívna na trhu. Vďaka tejto vlastnosti je možné displeje inštalovať jednoducho a rýchlo aj do jestvujúcich aplikácií, či už na dvere rozvádzačov, do kontrolných panelov alebo do malých lokálnych prípojných krabíc.

 

 

Technickú špecifikáciu a ceny nájdete na webstránke spoločnosti VENIO, s.r.o. Žilina.

www.venio.sk

 

https://venio.sk/produkty/itp14-zobrazovac-4-20-ma-0-10-v/

 

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (5)
  • Súhlasím (1)
  • Zábavné (2)
  • Informatívne (0)

Komentáre (1)

  1. venio píše:

    Ako vstupný signál pre tento displej je možné použiť napr. analógový výstup z programovateľného relé PR200 alebo PR102. Ako ho nastaviť nájdete v tomto videu: https://youtu.be/dpbsh77geeg

Pridaj komentár