SVETELEKTRO

16. januára 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Máme pre Vás LED tenšiu než kvapka spájky


SOS electronic s.r.o.

SMD LED Kingbright KPHCM-2012 hrubú (alebo tenkú) len 0,4 mm môžete umiestniť prakticky všade, bez zväčšenia celkovej hrúbky DPS.

Technológia výroby LED v súčasnosti prekvapuje asi najmä na poli bielych LED pre osvetlenie (SSL). Ale aj farebné LED sa stále zlepšujú v účinnosti alebo napríklad v prípade série Kingbright KPHCM – v miniatúrnych rozmeroch. Konkrétne séria KPHCM má štandardné rozmery „0805 SMD“ (2012) avšak nezvyčajná je výška – len 0,4 mm. Reálne to vyzerá asi tak, že takáto LED umiestnená na DPS bude takmer naisto jednou z najnižších súčiastok, sotva vyššou než kvapka „cínu“. Takto nízka LED nájde svoje uplatnenie vo všetkých priestorovo kritických aplikáciách, na podsvietenie spínačov a displejov a podobne.

Skladový typ – KPHCM-2012SECK je červeno-oranžová LED (601 nm) s relatívne vysokou svietivosťou typ. 240 mcd. Ako u väčšiny štandardných diód, max. trvalý prúd je 20 mA (abs. max. 30 mA). Na objednávku sú dostupné aj ďalšie typy popísané v katalógovom liste Kingbright KPHCM . Ak by ste potrebovali ešte menšiu a tenšiu LED, potom je pre vás pravdepodobne najlepšou voľbou séria KPG-1005 (1,0×0,5×0,2mm).

V prípade záujmu o akékoľvek LED z portfólia Kingbright neváhajte kontaktovať SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Výhody / Vlastnosti:

  1. mimoriadne nízke SMD LED 0805 (0,4mm typ/ 0,5mm max)
  2. vyššia svietivosť
  3. štandardný prúd 20mA
  4. dostupné v 7 farebných verziách

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár