SVETELEKTRO

20. novembra 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Multimetre FLUKE – kvalita na prvom mieste


SOS electronic s.r.o.

Každý z nás túžime mať kvalitné veci, pre nás technikov je to priam nevyhnutnosť. Kvalitný multimeter šetri čas, na to sme u značky FLUKE zvyknutí.

Každý z nás už zažil v živote situáciu, keď mu nejaký kvalitný výrobok ušetril množstvo času a energie. Či to bol obyčajný skrutkovač alebo vidlicový kľúč alebo kvalitné kombinačky či merací prístroj. Práve na vysokú kvalitu sa zameriava americká spoločnosť FLUKE – výrobca multimetrov, ktorý je dobre známy medzi technicky zameranými zákazníkmi.

Zoberme si napríklad rozsah meraných kapacít – FLUKE 287 a FLUKE289 zmerajú kondenzátory až do kapacity 100mF – to nie je bežné u iných výrobcov. Alebo meranie frekvencie– s týmito multimetrami zmeriate jej hodnotu až do 1MHz, čo tiež nenájdete bežne v prístrojoch strednej triedy, nehovoriac už o presnosti nameraných údajov – tieto multimetre majú až 4,5-miestny displej a dosahujú vysokú presnosť merania 0,025% pri VAC a VDC a 0,15% pri meraní prúdu. Samozrejmosťou sú meranie napätia (do 1000V), prúdu (do 10A), teploty, odporu a skratu.

Tento skvelý prístroj (FLUKE 289/EUR) teraz dostanete u nás aj so sadou príslušenstva a praktickou brašňou prípadne aj so softvérom pre PC (FLUKE 289/FVF/EUR). Pre tých, ktorí nepotrebujú natoľko vybavený prístroj ponúka FLUKE cenovo prístupnejšie modely, napr. sériu FLUKE 17x alebo sériu FLUKE11x , samozrejme tiež v kvalite FLUKE.

V prípade záujmu prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár