SVETELEKTRO

23. apríla 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Nechajte prebytočné teplo na chladiče Fischer


SOS electronic s.r.o.

Precízne chladiče z produkcie Fischer Elektronik sa postarajú o to, aby vaše zariadenia ostali „cool“.

Vyše 40 rokov skúseností spoločnosti Fischer sa odrážajú na vynikajúcom renomé a hlavne v stabilne vysokej kvalite kvalite ich výrobkov. Hlavným výrobným programom sú chladiče, konektory a prístrojové krabičky. Úzka špecializácia na mechanické a elektromechanické diely sa odráža práve v detailoch. Môžeme si byť istí, že chladič, ktorý použijeme v našom zariadení, bude dostupný rovnako precízne vyrobený aj o rok, o dva,…

Fischer Elektronik dbá na jednu z najdôležitejších vlastností chladičov – rovinnosť a hladkosť povrchu v mieste predpokladaného dotyku súčiastky s chladičom. Toto je veľmi kritické miesto, keďže aj najlepšie teplovodivé pasty majú stále citeľne horšiu tepelnú vodivosť než hliník a práve vysoká rovinnnosť a hladkosť povrchu umožňuje použiť len tenkú vrstvu pasty.

Samozrejmosťou sú verzie s eloxovaným povrchom (natural, čierny aj iné farby) ako aj rôzne menej rozšírené tvary. Na požiadanie prevádza spoločnosť Fischer aj zákazkovú výrobu, vŕtanie, frézovanie,…
A čo ak potrebujeme uchladiť kilowatty? – v tom prípade by mohlo byť dobrým riešením kvapalinové chladenie, ktoré taktiež nájdeme v katalógu Fischer Elektronik.

V prípade záujmu o akýkoľvek produkt Fischer Elektronik, prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

 

Výhody / vlastnosti:

  1. špičkové chladiče a elektromechanické diely
  2. vysoká presnosť, rovinnosť a hladkosť povrchu v mieste pripevnenia súčiastky
  3. široký výber dostupných typov
  4. možnosť vŕtania a frézovania podľa požiadavky zákazníka

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár