SVETELEKTRO

25. februára 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Odfúknite prach so sprejom Dust Off bezpečne


SOS electronic s.r.o.

Teplo a iskrenie už viac nebudú predstavovať ohrozenie vášho zdravia. Spreje Dust-off jednoducho a efektívne odstránia prach aj v náročnom prostredí a z ťažko prístupných miest.

Kto by nechcel všestranného pomocníka, na ktorého sa môže vždy spoľahnúť – spoločníka s veľkou výdržou, ktorý nestratí dych už po krátkej práci?

Dust Off obsahujúci stlačený nehorľavý plyn je navrhnutý na účinné odstránenie prachu z elektroniky, optiky, mechaniky a iných priemyselných zariadení. Primeraný prietok vzduchu a tryska zabezpečujú efektívne a zároveň úsporné dávkovanie. Spreje série Dust-off od spoločnosti Kontakt-Chemie patria k najviac predávaným výrobkom tohto výrobcu.

Výhody / vlastnosti:

  1. univerzálny čistiaci sprej na odstránenie prachu
  2. špecificky vyvinutý pre elektronický a elektrický priemysel
  3. multifunkčnosť – keď je sprej prevrátený, slúži ako vyhľadávač chýb od zmien teploty
  4. nehorľavá náplň
  5. mix chemicky stabilných inertných plynov
  6. osadený normálnym ventilom, tlačidlom aj predĺženou tryskou
  7. predĺžený aplikátor umožňuje čistenie aj v ťažko prístupných miestach
  8. dostupný aj vo verzii použiteľnej hore dnom
  9. produkty overené NATO (Dust Off67 a HF)

 

Sprej možno použiť bez aj s predĺženou tryskou, výhodnou hlavne pre ťažšie prístupné miesta. Dust-off je dostupný v 200ml a 400ml balení použiteľnom vo zvislej polohe. Špeciálnou verziou je Dust-off 360 použiteľný aj v polohe hore dnom. Keďže aj na spreje platia fyzikálne zákony, po dlhšom použití v krátkom čase nádobka chladne a znižuje sa tlak. V takom prípade stačí chvíľu počkať, aby sa nádobka zohriala od okolitého prostredia. Výhodou stlačeného vzduchu oproti iným metódam čistenia je, že je možné ho presne nasmerovať len na želané miesta (čo zvyšuje účinnosť čistenia) a tiež, že nezanecháva žiadne stopy, preto je možné ho použiť na prakticky akékoľvek komponenty.

Bližšie informácie vám poskytne datasheet Dust-off. V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (4)

  1. michalku píše:

    Môžem s tým o*****ovať telku aj v obyváku, alebo musím s ňou vyjsť na balkón? Podľa toho, čo vidím pod zadným krytom telky , tak len na balkón a susedia nesmú mať vyvesené prádlo…
    A vystačí mi 360ml na ofúknutie telky ešte aj niekedy druhý krát?
    Mám dojem, že v tej nádobke je plyn skvapalnený, takže vzduch to zrejme nebude…

  2. iqlogic píše:

    Mi skoro zabehlo keď som videl tú cenu …

Pridaj komentár