- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

Okoreňte si to grafikou!

Osvedčené monochromatické grafické displeje Bolymin rady BG predstavujú veľmi vhodnú a ekonomicky efektívnu voľbu pre aplikácie kde potrebujeme nielen znakový ale aj grafický výstup.

[1] Séria BG [2] od spoločnosti Bolymin patrí do skupiny univerzálnych displejov s výborným pomerom cena/ úžitkové vlastnosti. Každý typ obsahuje niektorý zo štandardných LCD kontrolérov, preto je riadenie displejov pomerne jednoduché.

Výhody / vlastnosti:

  1. univerzálne grafické displeje s nízkou spotrebou
  2. dobrá čitateľnosť aj v nepriaznivých svetelných podmienkach
  3. LED podsvietenie
  4. osadené štandardnými LCD kontrolérmi
  5. okamžite dostupné priamo z nášho skladu

 

Grafické displeje poskytujú pochopiteľne výhodu zobrazenia akýchkoľvek znakov a symbolov. Displeje série BG sú vhodné hlavne pre aplikácie, kde displej slúži ako informatívne rozhranie napr. s rôznymi údajmi o stave meranej veličiny vrátane piktogramov a iných grafických symbolov. Keďže tieto displeje neobsahujú výkonné grafické procesory, vyznačujú sa relatívne veľmi nízkou spotrebou. K malej spotrebe prispieva aj zabudované LED podsvietenie (biele alebo farebné v závislosti na type).

Detailné informácie nájdete v datasheetoch pri jednotlivých typoch. V prípade záujmu o akýkoľvek produkt Bolymin [3], nás prosím kontaktujte na adrese info@soselectronic.sk [4].
 


SOS cinema [5]

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)