- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

Potrebujete Raspberry Pi s displejom? Skúste Armadillo 43T

Armadillo 43T integruje 4.3" TFT displej, rezistívny dotykový panel a jednodoskový počítač s operačným systémom Linux do kompaktného celku.

[1] Armadillo 43T je vhodné pre každého, kto potrebuje kompletný mikropočítač s displejom – „all in one“ riešenie.

Armadillo 43T [2] je poháňané operačným systémom Armadillian ktorý je zostavený tak aby optimálne využíval možnosti Armadilla 43T a súčasne zostal „Raspbian kompatibilný“ a umožnil tak beh väčšiny aplikácií vytvorených pre Raspberry Pi™. Armadilian obsahuje ArmadilloConfig ktorý umožňuje nastavenie základných vlastností pomocou dotykového panelu bez nutnosti pripojiť externú klávesnicu a myš.

Operačný systém je uložený na mikro SD karte ktorá slúži súčasne ako trvalé úložisko dát (hard disk). Rozhranie USB Host umožňuje pripojiť široké spektrum zariadení ako napríklad Ethernet alebo WiFi USB modul. Armadillo 43T používa rovnaký procesor ako Raspberry Pi™, pričom stránka https://elinux.org/RPi_VerifiedPeripherals [3] Vám môže pomôcť identifikovať kompatibilné zariadenia.

Armadillo 43T poskytuje 13 GPIO (binárne vstupy/výstupy), z ktorých 2 môžu byť použité ako I2C, 5 ako SPI a 2 ako UART. Užívateľ má tiež k dispozícii 2 PWM výstupy z ktorých jeden je zdieľaný s mono audio výstupom pripojeným cez zosilňovač na mini reproduktor. GPIO sú 3,3V TTL kompatibilné. V prípade, že sú nakonfigurované ako vstupy, sú tolerantné 5V.

[4] Armadillo 43T je možné napájať cez DC konektor, mikroUSB konektor alebo cez napájacie vývody z externého zdroja 5V DC /1A. Typický odber je 400mA.

Armadillo 43T nájdete v našom štandardnom skladovom sortimente. Ďalšie informácie môžete nájsť v katalógovom liste Armadillo 43T [5].

V prípade záujmu o akýkoľvek produkt 4D-Systems [6] prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk [7].

Výhody / vlastnosti:

  1. Rovnaký procesor ako Raspberry Pi™ (BCM2835 s 512MB RAM)
  2. 4.3" TFT LCD s rozlíšením 480×272, 16,7 miliónmi farieb
  3. Integrovaný rezistívny dotykový panel
  4. Rozhranie USB Host
  5. Operačný systém Armadillian optimalizovaný pre Armadillo (Raspbian kompatibilný)
  6. 4 montážne otvory pre spoľahlivé uchytenie

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)