SVETELEKTRO

5. augusta 2016   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Prvý termomultimeter na trhu a päť dôvodov prečo si ho zadovážiť!


SOS electronic s.r.o.

Ide o vôbec prvý termomultimeter od spoločnosti Fluke. Termomultimeter Fluke 279 FC je kombinácia digitálneho multimetra a termokamery v jednom prístroji.

A teraz 5 dôvodov prečo si ho zadovážiť:

1) Termomultimeter Fluke 279 FC vám pomôže bleskove vyhľadať, opraviť, overiť a zaprotokolovať mnoho elektrických problémov.
Kombinácia termokamery a digitálneho multimetra vám umožní rýchlejšie vyhľadávať a zisťovať potenciálne komplikácie v elektroinštalácii. Termokamerou detegujete rýchlo horúce miesta. Prepnete na meranie napätia a prúdu a diagnostikujete miesto. Potom urobíte snímky "pred" a "po" poruche a všetko si môžete poslať do PC alebo pomocou Fluke Connect do Fluke Cloud™.

2) Zvýši produktivitu.
Pomocou termomultimetra môžete obvykle vyriešiť problém pri jedinej návšteve a ušetríte si tak starosti so zháňaním termokamery, ktorá je spoločná pre viac pracovníkov.
Použitím tohto systému šetríte čas a zvyšujete efektivitu, čo je prínosné ako pre vás, tak pre celú prevádzku.

3) Intuitívne rozšírenie vašich možností.
Snáď každý z nás niekedy používal multimeter a vie, ako sa s ním pracuje. Okrem 15 štandardných funkcií merania je naviac termokamera. Termokamera v prístroji 279 FC je natoľko intuitívna, že s ním môžete začať hneď pracovať. Stačí otočiť prepínač do polohy „IR Camera“ a urobiť tak snímok.

 

4) Vstavaná technológia iFlex.
Pomocou technológie iFlex môžete rozšíriť svoje možnosti v meraní prúdu až do 2 500A. Prúdovú sondu možno omotať okolo silových vodičov alebo je možné použiť v tienených priestoroch. Potom uvidíte na displeji multimetra či smartfónu aktuálnu hodnotu nameraného prúdu a nemusíte robiť žiadne zložité konverzie.

5) Ďalšie užitočné vlastnosti
• Veľký 3,5" farebný displej LCD zjednodušuje a urýchľuje vyhľadávanie potenciálnych problémov na termosnímke.
• Minimálna výdrž batérie 10 hodín vám umožňuje pracovať celú zmenu, bez toho aby ste museli nabíjať alebo meniť batérie.
• Bezpečnostná kategória CAT IV 600V / CAT III 1 000V potvrdená nezávislým testovaním – ide o výbornú voľbu pre priemyselné využitie.
• Odolná konštrukcia určená pre náročné priemyselné podmienky

 

Vďaka všetkým týmto vlastnostiam sa termomultimeter FLUKE 279 FC iste stane jedným zo základných prístrojov v brašne každého technika. Šetrí miesto i čas a môže zvýšiť vašu produktivitu a spoľahlivosť, pretože vám pomôže vyhľadať, opraviť, overiť a zaprotokolovať elektrické problémy jednoduchším a rýchlejším spôsobom.

 

V prípade záujmu prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.
 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár