- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

Quectel M95 Vám poskytne SMS, hlas, dáta a jednoduché použitie

Quectel uviedol na trh ďalší štvorpásmový GSM/GPRS modul – M95. V ľahko spájkovateľnom LLC púzdre ponúka M95 spoľahlivé riešenie s veľmi kompaktnými rozmermi.

Okrem všetkých vlastností, ktoré môžeme požadovať od moderného GSM /GPRS modulu, poskytuje M95 [1] vysoký výkon pri extrémne nízkej spotrebe. M95 má tiež zabudovaný audio zosilňovač triedy AB, ktorý ďalej zjednodušuje hardvérový návrh cieľového zariadenia. Modul dokáže spoľahlivo pracovať v rozšírenom teplotnom rozsahu od -40 do +85 °C. So zabudovanými výkonnými protokolmi internetových služieb, predstavuje M95 kompletné riešenie použiteľné ako embedded modul v mnohých M2M aplikáciách. Výhodou modulu M95 je tiež veľmi konkurencieschopná cena. Pre uľahčenie vývoja je modul M95 dostupný tiež na doske s konektorom – adaptor board M95TE-A [2], ktorý je možné vložiť do vývojového kitu M10EVB-KIT [3].

Výhody / vlastnosti:

  1. výkonný štvorpásmový GSM/GPRS modul
  2. výkonné protokoly internetových služieb, viacnásobné „sockets“ a IP addresy
  3. rozšírený teplotný rozsah od -40 do +85 °C
  4. nízka spotreba (0.9 mA @ DRX=5)
  5. zabudovaný audio zosilňovač triedy AB
  6. ľahko spájkovateľné LLC puzdro
  7. rozmery len 19.9 x 23.6 x 2,65mm

Chcete si vyskúšať čip M95 vo Vašej aplikácii?

    Vidíte priestor pre sériové nasadenie tohto čipu? Ponúkame vám možnosť získania vývojového kitu za zvýhodnených podmienok.



    Ozvite sa nám na adrese marketing@soselectronic.com [4].


Detailné informácie vám poskytnú dokumenty M95 Hardware Design [5], M95 AT Commands set [6] a M95 datasheet [7]. M95, ako aj M95TE-A adaptor board sú dostupné z nášho skladu. Orientačná cena modulu M95 je 11-15 Eur. Presnú cenu pre váš projekt vám zašleme na vyžiadanie.


V prípade záujmu nás prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk [8].




Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)