- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

S krabičkami Hammond 1590 STPC a TRP upútate pozornosť

Pravidelný osemuholník a lichobežník sú dva nové tvary hliníkových krabičiek z produkcie Hammond. Séria 1590 ponúka spôsob ako pridať na atraktivite a originalite vašich výrobkov.

Krabičky Hammond 1590 TRP a 1590 STPC z hliníkovej zliatiny ponúkajú nevšedné tvary. So svojim lichobežníkovým (trapezoidným) a osemuholníkovým tvarom vytŕčajú z radu bežných krabičiek pravouhlých tvarov. Lichobežníková séria 1590TRP sa vyrába v 2 verziách – so základňou na kratšej (TRPB) alebo na dlhšej strane (TRPC).

Výhody / vlastnosti:

  1. nezvyčajný lichobežníkový a osemuholníkový tvar
  2. robustné hliníkové prevedenie
  3. trieda krytia IP54
  4. prekrývajúce sa spoje – lepšie EMI vlastnosti
  5. prevedenie bez povrchovej úpravy ako aj v 6 farbách
  6. odolná prášková polyesterová farba
  7. ľahké umiestnenie DPS vďaka malému sklonu bočných stien

Krabičky sú dostupné bez povrchovej úpravy (natural finish) alebo tiež s povrchovou úpravou pomocou lesklej odolnej práškovej polyesterovej farby, v šiestich farbách – čierna, kobaltová modrá (RAL 5013), zelená (RAL 6024), svetlosivá (RAL 7035), oranžová (RAL 2009) a červená (RAL 3011). Spojenie medzi oboma časťami krabičiek je riešené ako prekrývajúce sa, čo zvyšuje odolnosť voči prenikaniu prachu a striekajúcej vode – IP54. Zároveň toto riešenie zlepšuje tieniace vlastnosti a zmenšuje vyžarovanie elektroniky umiestnenej do krabičky (EMI/ RFI). Hliníkový materiál dodáva krabičke značnú pevnosť a odolnosť, pričom si zachováva ľahkú opracovateľnosť pre vyfrézovanie otvorov a pod. Strojové opracovanie je možné použiť aj u farebných prevedení.

Hammond 1590 STPC a TRP ponúkajú elegantný spôsob ako dať nezvyčajný tvar vašim zariadeniam. Krabičky ponúkajú v niektorých prípadoch možnosť lepšie využiť vnútorný priestor alebo výhodnejšie rozmiestniť napr. konektory a spínače. Krabičky STPC a TRP sú vhodné pre samostatné prenosné zariadenia ale aj pre periférie s ovládacími prvkami, displejom a-pod.

Detailné informácie vám poskytnú datasheety Hammond 1590TRPB [1], 1590TRPC [2] a 1590STPC [3]. Na stránkach Hammond sú dostupné aj súbory pre AutoCAD a 3D modely [4].


Orientačné ceny sú od 6 EUR a termín dodania 2-3T.


V prípade záujmu o výrobky HAMMOND [5], prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o na adrese info@soselectronic.sk [6].



[7]

[8]

[9]

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)