SVETELEKTRO

9. apríla 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

SKS – meranie a testovanie s radosťou


SOS electronic s.r.o.

Testovacie hroty, svorky, káble a iné produkty spoločnosti SKS umožňujú merať a vyvíjať jednoduchšie a efektívnejšie.

Pravdepodobne ste sa už dostali do situácie, kedy bolo treba odmerať viacero signálov naraz, alebo napr. mať zapojený voltmeter v nejakom bode zapojenia a zároveň obsluhovať ďalšie prístroje. V takých prípadoch by obvykle bolo skvelé mať ďalšie ruky navyše. Riešením nielen na tieto prípady je osvedčený laboratórny sortiment SKS-Hirschmann nemeckej spoločnosti SKS.

Výhody / Vlastnosti:

  1. kvalitný a spoľahlivý laboratórny sortiment pre meranie a testovanie
  2. ergonomický dizajn a vysoká bezpečnosť
  3. pohodlná práca aj pri meraní vo viacerých bodoch obvodu
  4. dostupné priamo z nášho skladu

 

Kto už niekedy pracoval s testovacími háčikmi alebo rôznymi inými testovacími svorkami, napr. série KLEPS vie, ako výrazne dokážu takéto nástroje zjednodušiť a urýchliť vývoj alebo testovanie. Svorka KLEPS 2700 je výnimočná tým, že obsahuje hrot z nehrdzavejúcej ocele, ktorý dokáže prepichnúť izoláciu bežných vodičov (bez poškodenia) a tak je možné zmerať napätie v danom vodiči bez jeho odizolovania. Podobne napr. testovacie hroty série PRUF dokážu spoľahlivo preniknúť lakom na DPS alebo zoxidovanou vrstvou a umožňujú precízne meranie aj na pomerne hustých DPS bez rizika skratu susedných ciest.

S Micro-SMD Clipom je možné odmerať signály na všetkých bežných 2-pólových SMD súčiastkach. Rôzne krokosvorky umožňujú spoľahlivé spojenie s drôtmi alebo s terminálmi DPS. Veľkým plusom krokosvoriek SKS-Hirschmann je, že ich čeľuste spoľahlivo chytia aj veľmi tenké drôty.

Spoločným znakom všetkých komponentov SKS-Hirschmann je vysoká kvalita a precízne vyhotovenie, čo sa odráža aj v takých bežných produktoch ako sú napr. banániky a zdierky (2mm a 4mm vrátane redukcií). Užitočným doplnkom pre každé pracovisko môžu byť aj meracie šnúry a cenovo výhodné sady.

V prípade záujmu o akýkoľvek produkt SKS-Hirschmann, prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.


 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (2)

  1. ferrari10 píše:

    Zaujímala by ma cena akú by mali, lebo vyzerajú dosť pekne

  2. elmoto píše:

    Kleps 2700 pouzivam ale musim povedat, ze je to nespolahlive. A neviem ako to moze byt bez poskodenia ked prepichne izolaciu. Ak to je meranie na vodicoch ktore prichadzaju do styku s vodou nieje uz 100% zarucena tesnost, nakolko ked to prepichne uz dost stvrdnutu izolaciu tak je to poskodene. Takze by sa tam patrila poznamka na vnutorne pouzitie atd.

Pridaj komentár