- SVETELEKTRO - https://svetelektro.com -

SUNNY – spoľahlivý výrobca adaptérov a napájacích zdrojov

Prakticky každá aplikácia potrebuje napájanie. Nie je však jedno aký adaptér alebo zdroj použijeme, musí byť trvácny, mať nízku spotrebu v kľudovom stave, musí byť aj dizajnovo zaujímavý a jeho výrobca musí mať všetky potrebné certifikáty.

Všetky tieto požiadavky sú splnené u adaptérov a zdrojov spoločnosti SUNNY [1]. Široká škála napájacích adaptérov s vysokou energetickou účinnosťou spĺňajúci všetky požiadavky kladené na zdroj jednosmerného napätia. SUNNY ponúka kompaktné, moderné zdroje napätia s výkonom od 3 do 36W a výstupným napätím 3 až 48V pre použitie v elektronických systémoch pre oblasť telekomunikácií, zabezpečovacích systémov, elektronických spotrebičov pre domácnosť a mnoho ďalších odborov.

Adaptéry musia byť navyše aj dostatočne flexibilné a musí spĺňať požiadavky rôznych krajín, SUNNY ponuka adaptéry do zásuvky s rôznymi AC zástrčkami (EÚ, GB, AU, USA, atď.) Ako jeden z mnoho príkladov uvedieme adaptér s USB konektorom na výstupe (SYS1529-1205 dual USB inlet 5V/2,4A), ktorý sa dá zaobstarať s AC konektorom pre rôzne Európske aj zámorské krajiny.

 

Stolné (desktop) napájacie adaptéry sú veľmi užitočné ako zdroj jednosmerného napätia pre celý rad elektronických zariadení. Vyrábajú sa v rozsahu výkonov od výkon 12 do 200 W a výstupným napätím od 5 do 56V a pokrývajú väčšinu typických aplikácií. Hlavnými oblasťami použitia sú telekomunikácie, platobné terminály a pokladničné systémy, svetelné reklamy, diagnostické zariadenia, zabezpečovacie systémy a ďalšie.

 

A čo je veľmi dôležité, SUNNY má sklad v Európe a dodávky sú veľmi pružné, a dokonca aj malé množstvá sú k dispozícii za konkurencieschopné ceny.

Naša spoločnosť má na sklade najbežnejšie typy so štandardnými výstupnými napätiami a prúdmi a so štandardným výstupným konektorom 5,5×2,1mm. V prípade potreby neštandardných napätí a prevedení prosím oslovte náš obchodný tím [2].

 
Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)