SVETELEKTRO

22. júla 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

TMH 0515 – keď jedno napätie sa rovná dvom


SOS electronic s.r.o.

Ak potrebujete izolované napájanie niektorej časti vášho zariadenia, meniče Traco série TMH vám toto druhé napätie vyrobia.

V celom zariadení máme len 5V ale pre jeden integrovaný obvod potrebujeme vyššie napätie. Alebo aj máme vhodné napätie, ale pre ochranu vstupných obvodov, potlačenie rušenia apod., potrebujeme aby bolo napájanie danej časti zariadenia oddelené …

Pre takéto prípady máme skladom mnohé izolačné meniče od spoločnosti Traco Power, ale detailne by sme vám chceli predstaviť malé „nenápadné“ 2W meniče série TMH s výborným pomerom cena/ úžitkové vlastnosti. Dá sa povedať, že séria TMH predstavuje zlatý stred čo sa týka parametrov, účinnosti, rozmerov a ceny. Spoľahlivá stabilizácia do 10% pri záťaži 20-100%, miniatúrne SIP puzdro a rozsah pracovných teplôt -40 až +85°C vyhovujú väčšine aplikácií. Dostupné sú modely s jednoduchým (S) ale aj symetrickým (D) výstupným napätím.

Séria TMH je veľmi užitočná na miestach, kde je nutné použiť oddelené napájanie, avšak vzhľadom na prijateľnú cenu a miniatúrne rozmery je séria TMH vhodná aj na miesta, kde izolované napájanie nie je nevyhnutne potrebné ale pomôže napr. zvýšiť odolnosť vstupných obvodov voči prepätiu, rušeniu, zemným slučkám a iným nečakaným vplyvom, ktoré sa môžu objaviť v reálnej prevádzke daného zariadenia. Veľkou výhodou je 100% 8h testovanie (burn-in). Novinkou v našom sklade je typ TMH0515S 5VDC/15VDC.
Detailné informácie nájdete v datasheete TMH.

V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Výhody / vlastnosti:

  1. ultra miniatúrne izolované DC/DC meniče
  2. verzie s jedným aj dvomi výstupnými napätiami
  3. štandardné single-in-line (SIP) puzdro
  4. izolácia vstup / výstup 1000V
  5. účinnosť až 83%
  6. rozsah pracovných teplôt -40 až +85°C
  7. 100% testovanie po dobu 8h (burn-in)
  8. MTBF >2 000 000 hod

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár