SVETELEKTRO

19. januára 2016   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

TSR 3 – 3A spínaný stabilizátor v malom balení


SOS electronic s.r.o.

Každý z nás už niekedy potreboval spoľahlivý spínaný stabilizátor s výstupným prúdom okolo 2-3A a vysokou účinnosťou a vstupným napätím až do 30VDC. Séria TSR-3 od TRACOPOWER je presne to, čo spĺňa tieto požiadavky.

Moduly TSR 3 sú neizolované step down spínané stabilizátory. Sú dostupné aj moduly s negatívnym výstupným napätím do -15VDC.

Prichádzajú v malom open frame prevedení s rozmermi 15,5 x 9,4 x 6.2mm. Vysoká účinnosť až 95% umožňuje plné zaťaženie modulov až do 50 °C a až do 85 °C pri obmedzení max. výstupného prúdu o 50%. Nízky prúd naprázdno, veľmi široký rozsah vstupného napätia a pasívne chladenie sú parametre, ktoré sú ďaleko lepšie ako pri lineárnych stabilizátoroch, zatiaľ čo tieto regulátory si vyžadujú len zlomok priestoru lineárnych regulátorov na DPS (s chladičom). Pravdepodobne však to bude široký rozsah vstupného napätia, čo zaujme konštruktéra a ktorý hrá v prospech TSR 3.

Spolu s diaľkovo ovládaným vstupom On/Off, ochranou proti skratu a tepelnou ochranou sú TSR 3 skvelou voľbou pre aplikácie, kde sa vyžaduje vysokú spoľahlivosť a efektívnosť, najmä v telekomunikačných prístrojoch, lekárskych prístrojoch, priemysle a aplikáciách s batériovým napájaním.

Pre prehľad skladových typov a dostupných modelov prosím navštívte našu webstránku: https://www.soselectronic.sk/?str=12&searchstring=tsr3

V prípade záujmu prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.
 

 

 

Základné parametre TSR-3:

  1. 3 A spínaný stabilizátor
  2. Vhodný pre použitie s kladným aj záporným výstupným napätím
  3. Vysoká účinnosť max 95%
  4. Nastaviteľné výstupné napätie
  5. Široký rozsah vstupných napätí 2.5–5.5, 4.5–14 a 10–30 VDC
  6. Tepelná ochrana
  7. Ochrana proti skratu
  8. Vstup pre diaľkové zapnutie/vypnutie modulu
  9. Nízke výstupné zvlnenie a šum
  10. 3-ročná záruka

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár