SVETELEKTRO

14. augusta 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Užite si slnko s našimi solárnymi panelmi


SOS electronic s.r.o.

Nové priemyselné fotovoltaické panely stredného výkonu poskytnú dostatok energie pre vaše zariadenia.

Okrem malých (jednotky W) a veľkých (80-100W) solárnych panelov nájdete odteraz u nás aj panely s výkonom 10-30W. Sú ideálne pre rôzne samostatne stojace, energeticky nezávislé zariadenia (off-grid). Výkon niekoľko desiatok Wattow je už vo väčšine prípadov postačujúci na napájanie meracích zariadení, informačných a výstražných tabúľ apod.

Panely ET-M53610, ET-M53620 ED, ET-M53630 sú kvalitné monokryštalické panely s 25-ročnou zárukou výkonu. Pre maximálnu účinnosť je použité vysoko priesvitné tvrdené sklo s nízkym obsahom železa. Hliníková konštrukcia je eloxovaná, zaisťujúca dlhú životnosť. Výstupné napätie cca 18V je vhodné pre drvivú väčšinu solárnych kontrolérov.

Do štandardnej skladovej ponuky sme zaradili tiež nové kontroléry CM04-2.1, CML05 a Solsum 8.8F. Všetky tri typy ponúkajú veľmi jednoduché pripojenie solárneho panelu a batérie a samozrejme zabezpečujú inteligentné nabíjanie a indikáciu stavu systému.

Detailné informácie vám poskytnú katalógové listy pri jednotlivých typoch. Na požiadanie vám vieme dodať aj mnohé ďalšie solárne panely rôznych výkonov.

V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.
 

 

Výhody / vlastnosti:

  1. priemyselné solárne panely s výkonmi 10-30W
  2. výstupné napätie cca 18V (pri max. výkone)
  3. monokryštalické články s vyššou účinnosťou aj pri slabších svetelných podmienkach
  4. vysokokvalitná hliníková konštrukcia
  5. temperované vysoko priesvitné sklo

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (10)

  1. psichac píše:

    ano a ta cena je fakt super mega výhodná…

    • Dali2 píše:

      Maly jadrovy reaktor je lacnejsi ako toto, vyrobna cena v cine 0,0 hovno a tu sa to predava za cenu zlata…

      • wwlado píše:

        Tiez si myslim, ze tie clany su nejake odveci. Keby ste popisali nejaku novinku co by cloveka zaujala, ale drahy solarny panel kupite vsade, ze ste partnerom, alebo patrite pod inu firmu.. neurazte sa, ale koho to zaujima. Skor by som vynalozil usilie na to, aby mi ludia nechodievali nakupovat do TME. Ved len pre priklad. Z tohto fora uz podla mna 100 ludi si spravilo doma ComponentTester. Ja som si osobne spravil 3ks, a uvazujem este o takych 5tich. A vo vasom velkosklade sa nenajde ATMega168 PU. Tym Vas nechcem kritizovat. Prave naopak. Chcem Vam len poukazat na vase nedostatky. Od Vas som uz balicek nedostal mozno 5 rokov. Lebo aj ked mate plne sklady, no zrejme starych veci. Ved dajte nejaku akciu, zaveste to tu ako clanok, napr. Vypredaj LCD displayov ktore uz neidu na odbit za ecko a hned pisem objednavku.

        To je iba moj nazor.

      • jaromir píše:

        Myslim, ze tu frfleme zbytocne.
        Obchodny zastupca z SOS bol v nasej firme uz asi dvakrat. Povedal som mu, preco tam nenakupujem a co mi chyba v ich sortimente a on mi viacmenej povedal, ze su so svojim sortimentom spokojni a rozsirovat ho nebudu. Tak som teda zostal u TME/Farnell/Mouser – to je svata trojica u ktorej kupim vsetko.
        Tieto reklamne clanky z SOS treba tolerovat, lebo zrejme do istej miery sponzoruju chod servera.

Pridaj komentár