SVETELEKTRO

24. augusta 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Würth Elektronik – úctyhodný sortiment induktívnych komponentov


SOS electronic s.r.o.

Würth Elektronik je jedným z najväčších Európskych výrobcov pasívnych a elektromechanických komponentov. Sortiment je naozaj široký, posúďte sami.

Našu ponuku výkonových cievok sme obohatili o 23 sérií SMD a 4 série TH výkonových cievok. Série

SMD, tienené – WE-PD, WE-PD HV, WE-PDA, WE-HCI, WE-PMI, WE-TPC, WE-MAPI, WE-HCC, WE-SPC, WE-PDF, WE-PD2SR, WE-PD3, WE-MAIA, WE-HCF, WE-HCM, WE-LHMI, WE-PDW

SMD, netienené – WE-PD4, WE-PD2, WE-LQ, WE-LQS, WE-PD2A, WE-PD2 HV

TH, tienené – WE-TIS

TH, netienené – WE-TI, WE-SI, WE-TI HV

Zo širokého sortimentu spomeňme aspoň dva typy:

WE-PD – obľúbená "štandardná"séria SMD cievok. Pre použitie v aplikáciách s LED je pre veľkosti 7332 (7,3×7,3×3,2mm), 7345, 1260 a 1280 dostupná aj v bielej farbe.

Séria WE-HCI – určená pre spínané regulátory s vysokým výstupným prúdom. Rozsah teplôt okolia je štandardne -40 °C až +125°C, pre vybrané typy až do +155°C.
Cievky sú vinuté plochým vodičom čo umožňuje optimálne využiť priestor v jadre a tým dosiahnuť extrémne nízky jednosmerný odpor vinutia a súčasne znížiť straty vo vinutí spôsobené skin efektom.
Napríklad typ 744355122 je dimenzovaný na saturačný prúd 65A, jednosmerný odpor vinutia je 0,35mOhm a rozsah teplôt -40 °C až +155°C.

Okrem výkonových cievok sme do našej ponuky zaradili aj cievky pre vysokofreknčné aplikácie, výkonové cievky s dvomi vinutiami, prúdovo kompenzované tlmivky, miniatúrne SMD tlmivky (ferrite beads), feritové jadrá určené na navlečenie alebo zaklapnutie na vodič alebo kábel, transformátory pre spínané zdroje a cievky pre bezdrôtové nabíjačky.
Celý tento sortiment je dostupný na objednávku – za výhodných podmienok a s krátkou dodacou dobou.
V prípade záujmu prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár