SVETELEKTRO

31. októbra 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Zatočte s tým s minimálnym úsilím


SOS electronic s.r.o.

Skrutkovače Wiha Proturn® umožňujú pohodlnú prácu aj vtedy, keď potrebujete získať veľký točivý moment.

To, akú „silu“ (točivý moment) dokážeme vyvinúť bežným skrutkovačom, závisí hlavne od dvoch faktorov – od veľkosti a dizajnu rúčky skrutkovača a od našej vlastnej sily :-). Silu našej ruky zmeníme len usilovným tréningom, ale skrutkovač určený práve na získanie maximálnej „sily“ môžeme mať hneď. Jedna z vhodných sérií na tento účel je séria Proturn od spoločnosti Wiha. Séria Proturn ma masívnu dvoj-komponentnú rúčku, kde sa striedajú časti z tvrdého plastu a mäkkej gumy, ktorá dodáva výrazné protišmykové vlastnosti. Kvalitná pochrómovaná a hĺbkovo tvrdená CrVMo oceľ zaručuje dlhú životnosť a presne opracovaný hrot garantuje presné rozmery.

Praktický otvor v rúčke na zavesenie umožňuje pohodlné a prehľadné zavesenie na stenu vašej dielne. Sú vhodné pre všetky práce na elektrických zariadeniach do 1000V AC/ 1500VDC (atest VDE a GS). Každý skrutkovač je individuálne testovaný podľa IEC60900:2004. Priamo z nášho skladu vám vieme dodať cenovo výhodnú sadu 470N K601 obsahujúcu 5 skrutkovačov Proturn 3K electric (2,5×75/ 4,0×100/ 5,5×125/ PH1x80/ PH2x100) a jednu klasickú skúšačku napätia.

Akékoľvek iné nástroje z produkcie Wiha vám vieme dodať na objednávku v krátkom termíne a za výhodných podmienok. V prípade záujmu  prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár