Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Moderátori: psichac, Moderátori

ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Odoslaťod PatrikMckane » 05 Máj 2019, 18:10

Zdravim kolega si zohnal tento acces point aj zo zdrojom no nevieme sa do neho ani dostat aby sme ho nastavily. ma niekto z tymto modelom nejaku skusenost? ide o wsap-5100-100-wwr.
prestudoval som si na to aj manual ale vsade sa pise ze si stiahne konfiguraciu sam zo switch ku nemu urcenemu no on ten switch nema.

dakujem
PatrikMckane
Nový člen
Nový člen
Príspevky: 97
Založený: 29.01.2017
Bydlisko: SP.Podhradie
Karma: 0

Re: ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Odoslaťod AlbiDartanan » 05 Máj 2019, 21:49

PatrikMckane skúšal si čosi ako factory reset ?

Aha
The AP 300 requires no configuration or manual firmware maintenance. The Symbol Wireless Switch discovers Access Ports on the network and automatically downloads all configuration parameters and firmware. Installation, maintenance and troubleshooting costs are greatly reduced.


Toto bude možno zložité ........
"Possible is that which can be done immediately, impossible that which takes a little longer..."
intitle:"index of " XXX YYY -html -htm -php -asp -cf -gsp
Mamont. Largest FTP Search Engine = http://www.mmnt.ru/int/
http://www.mmnt.net/
AlbiDartanan
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 1717
Vek: 35.3
Založený: 09.07.2009
Karma: 7

Re: ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Odoslaťod Ďuri12 » 05 Máj 2019, 22:54

Na strednej škole som sa s takými hral a myslím, že bez toho switchu to nepôjde. Mali sme vtedy dva druhy. Jeden bol určený na použitie so switchom a tam som skúšal kadečo, no nerozchodil som to a ten druhý zasa šiel v pohode konfigurovať ako bežný access point, no tuším konfiguračná stránka potrebovala javu. Na presné modely si už nespomeniem. Ak je to naozaj ten model, ktorý potrebuje switch, asi to nerozbeháte.
Ďuri12
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 496
Vek: 24.35
Založený: 10.05.2009
Bydlisko: Novosad
Karma: 3

Re: ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Odoslaťod rudko » 06 Máj 2019, 10:25

Ako uz naznacili vyssie, bez management pointu (toho switcha) ti to je k nicomu. Nema to moznost standalone fungovania
Drink coffee. Do stupid things faster with more energy...
Na predaj...
rudko
Obrázok používateľa
Power user
Power user
Príspevky: 2052
Vek: 33.12
Založený: 28.12.2012
Bydlisko: Stupava
Paragraf: 24

Re: ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Odoslaťod maskrtnik01 » 06 Máj 2019, 11:15

Podobne je riešené napríklad Ubiquity Unifi. Na routri sa dá aj SSH(aj keď nie je to odporúčaný postup), inak všetko cez controller. Výhoda je, že ten controller je proste program čo pobeží skoro na čomkoľvek. Akýkoľvek Windows/Mac/Linux, alebo aj off-site/cloud.

To WSAP nemá nejakú podobnú možnosť? Či musí to byť presne ich switch?
maskrtnik01
Obrázok používateľa
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1282
Vek: 22.75
Založený: 20.07.2010
Bydlisko: okolie KE
Karma: 6

Re: ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Odoslaťod AlbiDartanan » 06 Máj 2019, 12:05

Zase som okolo toho trocha pozeral a našiel som že ku AP 300 je priradený tento "switch" Motorola RFS6000 Wireless Controller .
Compatible with: AP300 / AP5131 / MOTORLOLA RFS6000 / MOTORLOLA RFS7000 / MOTORLOLA WS2000
.
Možno by to bolo možné spraviť cez OpenWRT, DD-WRT, alebo Tomato len to by si musel vedieť čo má v sebe (procesor , ram , flash ,eprom ) + nájsť RS232 / JTAG v tej tvojej AP 300 a potom tam nahrať niečo iné ako je tam pôvodne (niekedy sa kvôli tomu musia dať väčšie epromky ) - no to bude asi beh na dlhú trať ....
"Possible is that which can be done immediately, impossible that which takes a little longer..."
intitle:"index of " XXX YYY -html -htm -php -asp -cf -gsp
Mamont. Largest FTP Search Engine = http://www.mmnt.ru/int/
http://www.mmnt.net/
AlbiDartanan
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 1717
Vek: 35.3
Založený: 09.07.2009
Karma: 7

Re: ma niekto skusenost z wifi ap300 WSAP-5100

Odoslaťod PatrikMckane » 06 Máj 2019, 12:40

nie nie nic sa nebude robit ma to od znameho ak to musi mat svoj switch tak na to kychame. nejak si natiahne kabel dozadu do izby kupi nejake lacne wifi a hotovo.
ak by to niekto chcel je to na predaj.
PatrikMckane
Nový člen
Nový člen
Príspevky: 97
Založený: 29.01.2017
Bydlisko: SP.Podhradie
Karma: 0


Naspäť na Internet a sieť

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.30 sekúnd