skusim opat... nema niekto v merku dobry obchod s nahradnymi displaymi (LCD) - potreboval by som model V156B2-LE1 (popripade ekvvalent M156B3-LA1) (prasknuty display z TV ALBA LCDW16DVDHDF) - nieco skladom so znamou cenou, Cine sa samozrejme nebranim...
Ak sa niekomu povaluje LM2917 tak by som jeden potreboval. Ak by bol ochotny poslat v obalke alebo sa inak dohodneme. Ano viem ho kupit v obchode. Dakujem.
... velká pneumatika z traktoru? No ak nepožaduješ novú, čo tak pozrieť sa po nejakých pneuservisoch pre náklaďáky a pod. velké vozidlá a stroje. Prípadne po nejakých dvoroch bývalých JZD (dnes sú to asi nejaké farmy). alebo tu: www.zeleny.sk
Naposledy upravil muziker dňa 02 Jún 2016, 14:42, celkovo upravené 1 krát.
Vážené dámy a páni, žiaľ, porušujem pravidlo 1. príspevku, hľadám niečo elektrické. Mám záložné zdroje UPS od APC: BK350EI a BK650MI. Kde by som mohol zohnať náhradné batérie? Google poznám, no hľadám overené baterky, nemusia byť originál. S dobrým pomerom cena/výkon. Niečo ako toner do tlačiarne. Tiež nekupujem HP, no nie taký, čo sa z neho sype ešte pred otvorením. Asi chápete. Nemusí to byť na spojnici KE-TV-MI, keď bude prijateľné poštovné. Ďakujem!
prednedávnom tu bol inzerát , v ktorom sa , medzi iným , ponúkal aj motor na šijaci stroj . za milú jarmilu ho teraz neviem najsť ... vie mi niekto pomôcť ?