Ahoj Ivan,
vďaka za odpoveď. EPROMky z môjho prístroja zálohoval Josek - pán, ktorý mi ho predával. Problém u mňa nie je prvá úroveň selftestu, po zapnutí selftest prebehne a prístroj je pripravený na použitie. Po nejakej dobe (jej čas sa líši) však na displeji zostáva svietiť posledná nameraná hodnota, prípadne "Ar" a po pripojení meraného objektu k svorkám prístroja sa nameraná hodnota nezobrazí, nie je počuť prepínať rozsahové relé a displej je zamrznutý. Nie som si istý, či sa dá spustiť tretia úroveň testov a či sa zobrazia jej výsledky na displeji - toto musím ešte skúsiť. Prístroj reaguje zmenou stavových LED po stlačení tlačidiel, t.j. napr. úroveň napätia a pod. Ešte by bolo dobré vyskúšať, či bude reagovať na zmenu meracej f a čítačom kontrolovať generátor prístroja, aby sa vylúčila chyba v riadiacej časti. Je dosť možné, že tam chyba nebude, ale toto si želá ešte viac informácií, ktoré budem musieť pozbierať. Každopádne generátor ostáva činný, minimálne na poslednej nastavenej f.
Keby bola tá mapa príznakov, dalo by sa rýchlo zistiť, kde sa to drhne. Je to naozaj veľmi dobrá pomôcka.
Rovnako mi stále chýbajú schémy, odkaz z radiohistorie síce schémy obsahoval, no boli zle zoskenované - chýba časť schém (stred formátu A3). Je to lepšie, ako nič, ale robiť sa s tým asi nedá.
Mimochodom, naozaj boli kalibračné konštanty v EPROMkách? To nie je štýl tesly, oni mali kalibračné konštanty väčšinou v trimroch

Odkupujem zaujímavé meracie prístroje. Ponuky mailom alebo SS.