Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Kupa laboratorneho zdoja

Kupa laboratorneho zdoja

Sp├íjky, ods├íva─Źky; Klie┼íte, skrutkova─Źe; Mer├íky, Gener├ítory; ─îistenie, leptanie; V┼Ľta─Źky, fr├ęzy; Pom├┤cky, lupy...

Moderátori: Drakoush, Moderátori

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod mhubinsky » 17 Dec 2015, 10:52

Z├íle┼ż├ş ako je ten sp├şnan├Ż zdroj spraven├Ż, napr├şklad TTi rob├ş aj zmie┼ían├Ż re┼żim. Sp├şnan├Ż stupe┼ł to pred┼żuje a line├írna ─Źas┼ą sl├║┼żi na "vy─Źistenie". Tu je tabu─żka kde s├║ nap├şsan├ę ako s├║ rie┼íen├ę, PowerFlex znamen├í ┼że to m├í viac rozsahov.
http://www.elso.sk/sk/content/88-labora ... ie-modelov

Mal som v minulosti probl├ęm so Statronom, ak bol v├Żstup off tak sa tam nab├şjal kond├şk a po pripojen├ş doska dostala ┼íupu. Tak sme tam mali st├íle paralelne odpor na v├Żvodoch. Be┼żn├í prax je ┼że na v├Żstupe je termistor ktor├Ż berie p├ír mA ako z├í┼ąa┼ż a filter na impuzy z pripojenej dosky.

Teraz m├ím na stole MX100TP a maxim├ílna spokojnos┼ą. Jedin├ę ─Źo ma tr├ípi je ┼że nevie robi┼ą r├Żchle impulzy. S Deltou sa dostanem na cca 100Hz ale TTi d├í tak 10-20.
mhubinsky
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 30
Zalo┼żen├Ż: 29.03.2009
Bydlisko: trencin
Karma: 2

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod Milos66 » 17 Dec 2015, 12:22

Myslis, ze zadavatel tejto temy vysoli za zdroj na bastlenie do garaze cca 1200 eciek? Pochybujem.
PC = Foobar2k = TEAC UD-H01 = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g.
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
Milos66
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3842
Vek: 52.45
Zalo┼żen├Ż: 28.09.2013
Bydlisko: Tur─Źianska kotlina
Karma: 37

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod mhubinsky » 17 Dec 2015, 12:27

Mo┼żno rozbil ve─żk├ę prasiatko :)
Zvrhlo sa to na zdroje všeobecne.
mhubinsky
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 30
Zalo┼żen├Ż: 29.03.2009
Bydlisko: trencin
Karma: 2

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod SMITH » 17 Dec 2015, 13:53

mhubinsky nap├şsal:Teraz m├ím na stole MX100TP a maxim├ílna spokojnos┼ą. Jedin├ę ─Źo ma tr├ípi je ┼że nevie robi┼ą r├Żchle impulzy. S Deltou sa dostanem na cca 100Hz ale TTi d├í tak 10-20.


Mysl├şm , ┼że chcel nap├íjac├ş zdroj a nie gener├ítor :-) . Pravdepodobnos┼ą , ┼że bude autor vyu┼ż├şva┼ą zdroj na testovanie priebehov├Żch javov je minim├ílna . Podstate mu bude , asi ,sta─Źi┼ą ┼że pri prechode z nap├Ątov├ęho re┼żimu do pr├║doveho nezobralo zo sebou aj nap├íjan├ę zariadenie ...
:-) Nikdy ne┼Ö├şkejte, ┼że n─Ťco nejde, proto┼że v┼żdy se najde blbec, kter├Ż nev├ş, ┼że to nejde, a ud─Ťl├í to ! :-)
SMITH
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1205
Vek: 42.91
Zalo┼żen├Ż: 29.09.2007
Bydlisko: K├║pele Nimnica SLOVAKIA
Paragraf: 23
Karma: 4

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod PeterBB » 21 Dec 2015, 05:02

Sice som do toho lama ale h─żadal som nejak├Ż ozaj lacn├Ż zdroj a na moje amat├ęrske hranie ├║plne posta─Ź├ş asi toto...
http://www.banggood.com/CPS-3205-0-32V- ... 34530.html
Za ten peniaz sa asi ani ni─Ź lep┼íie zohna┼ą ned├í.
PeterBB
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 4
Zalo┼żen├Ż: 14.12.2015
Karma: 0

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod marek181818 » 23 Jan 2018, 22:00

Trosku ozvim.V robote nemame bohuzial regulovatelny zdroj.No ja by som to chcel zmenit.Chcem dat navrh, podstate uz som to spominal v robote zeby sa hodil reg zdroj.Len to vyssie vedenie rozhoduje.No hodil by sa nejaky zdroj asi staci do tych 30V/10A.Len neviem aky.Ono zase cenovo 700ÔéČ co som videl , to ma poslu dakde.Nieco tak do 200ÔéČ cca.Idealne menej.Lebo vieme ako firmy setria , tam kde treba tam setria a kde netreba nie.Zbezne som pozeral tu https://www.tme.eu/sk/katalog/jednokana ... C358291%3B
Dokonca posledny je az do 60V.Mne osobne tie znacky nic nevravia.Dik
marek181818
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3036
Vek: 29.09
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: LV
Karma: 5

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod Hopikmajo » 23 Jan 2018, 22:25

V pr├íci m├íme nie─Źo tak├ęto https://www.tme.eu/sk/details/mps-3003d ... je/matrix/ ale ono z├íle┼ż├ş na ─Źo to potrebuje┼í. My to vyu┼ż├şvame akur├ít tak na odsk├║┼íanie funk─Źnosti sn├şma─Źov at─Ć.
Kto sed├ş v kostole v o─Źak├ívan├ş, ┼że z neho bude dobr├Ż ─Źlovek,
ten m├┤┼że k─żudne sedie┼ą v gar├í┼żi a ─Źaka┼ą k├Żm z neho bude auto.
Hopikmajo
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 737
Vek: 20.43
Zalo┼żen├Ż: 18.10.2014
Bydlisko: Prievidza
Paragraf: 22
Karma: 3

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod marek181818 » 23 Jan 2018, 22:29

No vyuzite podstate tiez snimace,ziarovky, motory.Prevazne je vo firme dost veci na 24V ale stava sa zeby sa zislo aj nizsie napajanie napr 12V.
marek181818
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3036
Vek: 29.09
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: LV
Karma: 5

Re: Kupa laboratorneho zdoja

Odosla┼ąod TomasNM » 24 Jan 2018, 17:34

Ja mam doma Axiomet 30/5,cize AX-3005DS. Zatial funguje spolahlivo a nevidim v tom problem. Ten 30/10 by mohol byt na tom rovnako,co sa spolahlivosti tyka.
TomasNM
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1047
Vek: 38.03
Zalo┼żen├Ż: 22.01.2012
Bydlisko: Nov├ę Mesto nad V├íhom
Paragraf: 23
Karma: 15

Predchádzajúca

Nasp├Ą┼ą na N├íradie, sp├íjkovacia a meracia technika

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 1 hos┼ą.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.52 sek├║nd