Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • PLC Programovanie , Zaciatok ...

PLC Programovanie , Zaciatok ...

Problematika ohladne regul├íci├ş (PI, PID), ovl├ídania pohonov, odmeriavan├ş veli─Ź├şn, automatiz├ície PLC

Moderátori: Drakoush, Moderátori

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod tanu1 » 08 Jan 2015, 20:12

Mozno sa aj toto niekomu prida, manual S7-200 v cestine...
http://uloz.to/xcuba1Vd/s7-200-cz-pdf
tanu1
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 115
Vek: 38.56
Zalo┼żen├Ż: 01.12.2009
Bydlisko: Moldava nad Bodvou
Karma: 0

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod dan2 » 08 Jan 2015, 20:36

oniko nap├şsal:U┼ż to cucam, vysku┼íam dam vedie┼ą, ─Ćakujem

Ke─Ć to bude┼í ma┼ą daj vedie┼ą nech to vyma┼żem a daj vedie┼ą ─Źi ti to i┼ílo nain┼ítalova┼ą,lebo sa tam musel nejako vybra┼ą ten k─ż├║─Ź.Nepam├Ąt├ím si u┼ż ako.
dan2
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 212
Vek: 42.26
Zalo┼żen├Ż: 09.01.2012
Bydlisko: Trnava
Karma: 2

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod oniko » 08 Jan 2015, 20:50

U┼ż tom to stiahol ale nejde to, vypisuje ┼że tato verzia nieje kompatibilna s WIN 7 64 bit, musim asi zohna┼ą nov┼íiu verziu
oniko
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 100
Zalo┼żen├Ż: 03.01.2015
Karma: 0

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod dan2 » 08 Jan 2015, 21:34

Škoda,ja som to mal na xp.
dan2
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 212
Vek: 42.26
Zalo┼żen├Ż: 09.01.2012
Bydlisko: Trnava
Karma: 2

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod oniko » 08 Jan 2015, 21:37

Aj tak ─Ćakujem
oniko
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 100
Zalo┼żen├Ż: 03.01.2015
Karma: 0

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod oniko » 11 Jan 2015, 21:53

Ma tu niekto sk├║senosti s programovan├şm panelov Modicon Magelis XBT P021010 ? Cez aky soft sa to da konfigurova┼ą? Na┼íiel som akurat daky Vijeodesigner ale tam v├┤bec neni databaza tychto panelov.

Vie mi niekto poradi┼ą?
oniko
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 100
Zalo┼żen├Ż: 03.01.2015
Karma: 0

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod xmilos » 11 Jan 2015, 22:44

XBT L1000
xmilos
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3600
Zalo┼żen├Ż: 04.05.2011
Bydlisko: Povazie
Karma: 14

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod oniko » 11 Jan 2015, 22:46

no ved to xbt l1000 nieje nahodou to vijeo designer? to vijeo som nain┼í─żtaloval ale v├┤bec t├íto rada panelov tam nieje
oniko
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 100
Zalo┼żen├Ż: 03.01.2015
Karma: 0

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod xmilos » 11 Jan 2015, 22:49

ee
xmilos
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3600
Zalo┼żen├Ż: 04.05.2011
Bydlisko: Povazie
Karma: 14

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod oniko » 11 Jan 2015, 22:54

No tak to idem pohlada┼ą teda
oniko
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 100
Zalo┼żen├Ż: 03.01.2015
Karma: 0

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod oniko » 12 Jan 2015, 00:04

Tak som si to stiaol, nain┼ítaloval, program ide OK ale ked chcem posiela┼ą alebo na─Ź├ştava┼ą konfigur├íciu z panela, vyp├ş┼íe mi hl├í┼íku "XBT-L1000 cannot access the communication driver"

Kde zo┼żeniem funk─Źn├Ż driver?
oniko
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 100
Zalo┼żen├Ż: 03.01.2015
Karma: 0

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod xmilos » 12 Jan 2015, 08:02

xmilos
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3600
Zalo┼żen├Ż: 04.05.2011
Bydlisko: Povazie
Karma: 14

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod SMITH » 15 Jan 2015, 09:55

Tu s├║ kurzy programovania Siemens PLC a HMI
http://www.foxon.cz/blogs/category/17-k ... 7-300.html
:-) Nikdy ne┼Ö├şkejte, ┼że n─Ťco nejde, proto┼że v┼żdy se najde blbec, kter├Ż nev├ş, ┼że to nejde, a ud─Ťl├í to ! :-)
SMITH
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1076
Vek: 41.69
Zalo┼żen├Ż: 29.09.2007
Bydlisko: K├║pele Nimnica SLOVAKIA
Karma: 4

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod juraj77 » 15 Jan 2015, 10:15

existuje na PLC aj nejak├Ż starter kit pre za─Źiato─Źn├şkov ????
" Bez vody si viem predstavi┼ą ┼żivot, ale bez internetu a po─Ź├şta─Źa nie.."
juraj77
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1088
Vek: 37.81
Zalo┼żen├Ż: 23.09.2012
Bydlisko: Nitra
Karma: 8

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod xmilos » 15 Jan 2015, 10:39

TwidoSuit bol pre Sk uvolneny - je zadarmo s plnokrvnym simulatorom.
xmilos
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3600
Zalo┼żen├Ż: 04.05.2011
Bydlisko: Povazie
Karma: 14

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod juraj77 » 15 Jan 2015, 10:51

je ktomu aj development board ????
" Bez vody si viem predstavi┼ą ┼żivot, ale bez internetu a po─Ź├şta─Źa nie.."
juraj77
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1088
Vek: 37.81
Zalo┼żen├Ż: 23.09.2012
Bydlisko: Nitra
Karma: 8

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod xmilos » 15 Jan 2015, 11:07

?? development board pre PLC ??
xmilos
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3600
Zalo┼żen├Ż: 04.05.2011
Bydlisko: Povazie
Karma: 14

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod juraj77 » 15 Jan 2015, 11:23

Pozri toto http://www.mikroe.com/picplc16/
Ja sa PLC moc nerozumiem
" Bez vody si viem predstavi┼ą ┼żivot, ale bez internetu a po─Ź├şta─Źa nie.."
juraj77
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1088
Vek: 37.81
Zalo┼żen├Ż: 23.09.2012
Bydlisko: Nitra
Karma: 8

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod SMITH » 15 Jan 2015, 14:34

PLC samo o sebe je development board :-D
:-) Nikdy ne┼Ö├şkejte, ┼że n─Ťco nejde, proto┼że v┼żdy se najde blbec, kter├Ż nev├ş, ┼że to nejde, a ud─Ťl├í to ! :-)
SMITH
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1076
Vek: 41.69
Zalo┼żen├Ż: 29.09.2007
Bydlisko: K├║pele Nimnica SLOVAKIA
Karma: 4

Re: PLC Programovanie , Zaciatok ...

Odosla┼ąod kukinko » 15 Jan 2015, 16:21

STEP7 ma velmi sikovny simulator. Uz velakrat som si tam vedel vyskusat aj zlozitejsie programy.
Problemom moze byt simulovanie "inych" velicin - to si musis naklikat rucne alebo vyrobit blok na simulaciu.

A co sa licencii tyka, vygugli si "simatic EKB" :thumbup:
Obrázok
Obrázok

Pre r├Żchlej┼íiu komunik├íciu mi p├ş┼íte s├║kromn├║ spr├ívu.
BAZ├üR: kondenz├ítory, chladi─Źe, IGBT, krabi─Źky, LED, PLC, n├íradie... :BAZ├üR
Zh├í┼łam star├ę pam├Ą┼ąov├ę karty SD/MMC/MemoryStick
kukinko
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1382
Vek: 4.75
Zalo┼żen├Ż: 11.07.2008
Bydlisko: RV/KE/PO
Karma: 11

PredchádzajúcaĎalšia

Nasp├Ą┼ą na Automatiz├ícia

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 2 host├ş.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.71 sek├║nd