Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • prepinac

prepinac

Pomoc s ostatn├Żmi vecami okolo elektroniky

Moderátori: mirosne, Moderátori

Odosla┼ąod eurobastler » 11 Dec 2009, 23:49

laci nap├şsal:
eurobastler nap├şsal:presne to som chcel povedat, jedna sa o bistabilny preklapaci obvod. uz hladam schemu...

Jedna sa o bistabilny rele, a ziadny obvod.....


a na bistabilny rele /ako to pises :lol: / sa neda zapojit rele? tu ide o princip. astabilny preklapaci obvod je ludovo povedane blikac...
Obrázok
eurobastler
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3663
Vek: 28.76
Zalo┼żen├Ż: 19.04.2009
Bydlisko: BA
Karma: 8

Odosla┼ąod laci » 12 Dec 2009, 00:15

Preco chces zapojit na rele este jedno rele? :?:
laci
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 351
Zalo┼żen├Ż: 20.11.2008
Bydlisko: Galanta
Karma: 0

Odosla┼ąod eurobastler » 12 Dec 2009, 00:30

laci: vidim, ze si to nepochopil
Obrázok
eurobastler
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3663
Vek: 28.76
Zalo┼żen├Ż: 19.04.2009
Bydlisko: BA
Karma: 8

Odosla┼ąod laci » 12 Dec 2009, 00:35

eurobastler nap├şsal:laci: vidim, ze si to nepochopil

skutocne som nepochopil tuto vetu
a na bistabilny rele /ako to pises :lol: / sa neda zapojit rele?

ako sa mam pisat, ked sa ta nestastna suciastka takto sa menuje? :?:
laci
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 351
Zalo┼żen├Ż: 20.11.2008
Bydlisko: Galanta
Karma: 0

Odosla┼ąod spoody » 12 Dec 2009, 06:38

breta1 nap├şsal:Jeste bys mel upresnit toto:
1.Chces k ovladani pouzit nejaky libovolny uz nepotrebny dalkovy ovladac [od TV, VIDEA...]?
2.To prijimaci misto bude jen jedno, v jednom miste?
3.Ten prijimac infra bude napajeny z 230V nebo bude mit svuj napajec?
4.Jako vystup bude stacit jedno rele s prepinacim kontaktem?


je jedno ci bude na 230V alebo 12 to sa da riesit cez jedno relatko
a ako vystup staci 1 rele kde bude prepinat na kontakty ako schodiskovy vypinac
spoody
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 21
Vek: 32.83
Zalo┼żen├Ż: 26.11.2009
Karma: 0

Odosla┼ąod breta1 » 12 Dec 2009, 10:44

Nez dostanes nejake navrhy, mel bys prozradit [pokud to neni nejaky tajny vynalez], co to ma byt.
1.Na body 1,2 jsi neodpovedel [a je to dulezite]
2.Napis zasadni namitky, proc by neslo pouzit napr. toto:
http://www.deramax.cz/dalkove-ovladana- ... 271-c-986/
http://www.deramax.cz/dalkove-ovlzasuvk ... 827-c-986/
breta1
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 8143
Zalo┼żen├Ż: 06.02.2009
Bydlisko: brno
Karma: 54

Odosla┼ąod spoody » 12 Dec 2009, 11:09

to ovladanie zasuviek je velke a predpokladam ze nema funkciu prepinania ale iba vypinania a zapinania ja potrebujem prepinat fazu medzi 2 kontaktmi a ovladanie dake male ako privesok na kluce
spoody
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 21
Vek: 32.83
Zalo┼żen├Ż: 26.11.2009
Karma: 0

Odosla┼ąod benco » 12 Dec 2009, 19:41

mam to doma a funguje to uz 2-h├Ż rok
http://www.elkoep.sk/rf-control-system- ... ovladania/
benco
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 290
Zalo┼żen├Ż: 06.02.2007
Bydlisko: Doln├Ż Kub├şn
Karma: 2

Odosla┼ąod Kofo » 12 Dec 2009, 19:48

breta1 nap├şsal:Nez dostanes nejake navrhy, mel bys prozradit [pokud to neni nejaky tajny vynalez], co to ma byt.
Kofo

Odosla┼ąod spoody » 12 Dec 2009, 19:55

potrebujem ovladat motor v pred a v zad s dialkovym ovladacom
spoody
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 21
Vek: 32.83
Zalo┼żen├Ż: 26.11.2009
Karma: 0

Odosla┼ąod breta1 » 12 Dec 2009, 21:12

Konecne jsme se neco trochu konkretniho dozvedeli.
Ted uz jenom zjistit, jestli jde o motor trifazovy asynchronni, jednofazovy asynchronni s rozbehovym kondenzatorem nebo jednofazovy komutatorovy a jak si v jednotlivych pripadech ten reverz jednoduse predstavujes. Pri tom, jake nam poskytujes informace, odhaduji delku tohoto vlakna jeste na nekolik stranek...
breta1
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 8143
Zalo┼żen├Ż: 06.02.2009
Bydlisko: brno
Karma: 54

Odosla┼ąod spoody » 13 Dec 2009, 14:01

uz som to vyriesil upravil som trochu stary autoalarm a pouzil som ho na prepinanie
spoody
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 21
Vek: 32.83
Zalo┼żen├Ż: 26.11.2009
Karma: 0

Predchádzajúca

Nasp├Ą┼ą na Ostatn├ę

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 4 host├ş.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.65 sek├║nd