Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • DPS z Eagle

DPS z Eagle

Ak hľadáte nejaký softvér do PC prípadne ak s ním máte nejaký problém.

Moderátori: psichac, Moderátori

DPS z Eagle

Odoslaťod rumy » 01 Apr 2008, 22:43

ahojte prosim vas mam tento program len kratko a dost surne potrebujem.. poradit ako si vytlacim DPS? len cisto bez suciatok? bo som si tiahol zip kde bola schema a zapojenie suciastok..lenze ja tam potrebujem len cisto plosak aby som si homohol vyleptat..teraz na rychlo som to tak spravil ze vytlacil som si..a preskenoval potom som v skicari vygumoval tie suciatky.. je to na dlho..len prosim vas da sa to v tom eagle dako dat dakujem velmi pekne za pomoc
rumy
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 127
Vek: 32.29
Založený: 01.04.2008
Bydlisko: BB
Karma: 0

Odoslaťod Andy99 » 01 Apr 2008, 23:08

Hore nalavo pod Ickom, ako informacie je take tlacitko na vrstvy. Je tam obrazok vrstiev roznych farbach. Tam si dokazes vypnut a zypnut pozadovane vrstvy, ktore sa ti maju zobrazovat :).
Andy99
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 271
Vek: 29.38
Založený: 05.03.2008
Bydlisko: Bratislava
Karma: 15

Odoslaťod rumy » 01 Apr 2008, 23:14

supeeer dakujem fakt ze dakujem a este co toto znamena ked tam je takyto krizik? su tam tri to je nieco zle nechapem tomuto
Obrázok
rumy
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 127
Vek: 32.29
Založený: 01.04.2008
Bydlisko: BB
Karma: 0

Odoslaťod joži » 01 Apr 2008, 23:25

pokial vytvaras plosak zo schemy, tak ti to urcuje prepojenie k dalsim ploskam, ale byva to spojene s ciarou. Ak to chces zrusit, treba spuetit ratsnest a potom to vymazat. Osobne navrhujem priamo plosaky, nie zo schemy nakreslenej.
joži

Odoslaťod Tuf » 02 Apr 2008, 11:39

1. vlavo hore je ikonka Display, zaklikni na tPlace a súčasne sa automaticky odkline aj tOrigins a ostane ti iba obrazec spojov.
2. Ak chceš tlačiť čierne čiary na bielom podklade, zaklikaj na hornej lište v poradí: Options - User Interface - Layout a v tom White (biele) lebo Black (čierne).
3. Obrázok exportuješ vyklikaním: File - Export - Image a v tom nastavíš rozlíšenie, stačí 150 dpi. Browse nájdeš miesto, kam image uložíš a v akom formáte, ponúka se bmp. Môžno ponechat color, nebo odznačit Monochrome - čiernobiele a pomenuješ. Niekto dáva prednost png, ale to je treba mu vnútit: v Export Image môžno zvolit z výbera .png, napíšeš meno súbora, ale ak odklikneš nazpät, objaví sa bmp, ktoré prepíšeš ručne na .png. A je to.
Tuf
Obrázok používateľa
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1246
Založený: 27.02.2008
Bydlisko: cz
Karma: 6

Odoslaťod Andy99 » 02 Apr 2008, 16:25

Ked uz tu mame takych eagle expertov, uz dlhsie bojujem s jednym problemom a neviem na to prist. Daju si niekde zvacsit plochy na pajkovanie okolo suciastok? Ked napr. pridam odpor, tak tam uz je fixne dane pajkovacie miesto a to je pomerne male. Ak je napr. diera 1ka, tak sa to miesto lahko odvrta... . Da sa to niekde zmenit?
Andy99
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 271
Vek: 29.38
Založený: 05.03.2008
Bydlisko: Bratislava
Karma: 15

Odoslaťod TAZ » 02 Apr 2008, 16:43

nedají, musíš si každou knihovnu samostatně otevřít a editovat. Proto nemám rád EAGLE :D :D :D
Elektrika je jak ženská, šáhneš kam nemáš a máš ji....
TAZ
Obrázok používateľa
Power user
Power user
Príspevky: 918
Vek: 49.66
Založený: 12.02.2008
Bydlisko: Ostrava

Odoslaťod boraicho » 02 Apr 2008, 16:57

Andy99 napísal:Ked uz tu mame takych eagle expertov, uz dlhsie bojujem s jednym problemom a neviem na to prist. Daju si niekde zvacsit plochy na pajkovanie okolo suciastok? Ked napr. pridam odpor, tak tam uz je fixne dane pajkovacie miesto a to je pomerne male. Ak je napr. diera 1ka, tak sa to miesto lahko odvrta... . Da sa to niekde zmenit?

HEHE :lol: a toto je dalsia vec prečo robim v SprintLayout tam sa to da nastaviť vsetko aj dierky aj plosky na SMD aj kockate plosky jake chces.
A aj hrubky čiar a tak :lol:
"Aj nevinne vyzerajúca súčiastka, môže byť príčinou nefunkčnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
boraicho
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 11530
Vek: 29
Založený: 03.02.2007
Bydlisko: Prešov
Karma: 40

Odoslaťod joži » 02 Apr 2008, 17:12

problem eagle, protelu, a ostatnych navyrhovych programov je ten, ze rataju s prekovenými dierami, preto su tam take male plochy, sice neviem preco je to ako defaultna hodnota, ale upravit to v tych knizniciach nie je problem.
joži

Odoslaťod dodo_ba » 02 Apr 2008, 18:32

ja to robím tak že ak mam hotove tak si nastavim tie body(taky zeleny bod) a len ich tam presuniem, ak máte niečo väčšie tak je to makačka, ale ak len 10-20sučiastok tak za momentku, inak este ma sere ze sa neda nastaviť ked je bod aby bola vstrede diera pre navrtanie, aspo ja to v 4.16ke neviem nastaviť ale tak či tak to cesty zakryjú, a pri vrtani je to trochu nepríjemné vrtať do medi+doska, ako iba doska, vrtanie by bolo o dosť lepšie :D
dodo_ba
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 963
Vek: 31.42
Založený: 09.04.2007
Karma: 0

Odoslaťod Freeman » 02 Apr 2008, 18:54

ja sa len chcem spytat kde mozem stiahnut ten eagle len nie freeware pls
Freeman
Obrázok používateľa
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 646
Vek: 28.87
Založený: 12.01.2008
Bydlisko: Orawa
Karma: 2

Odoslaťod servisman » 02 Apr 2008, 19:33

Na ftp serveri, pozri si hlavné menu :wink:
Nič sa nedeje náhodne!
servisman
Obrázok používateľa
Power user
Power user
Príspevky: 1747
Založený: 15.12.2006
Bydlisko: skoro PN
Karma: 0

Re: DPS z Eagle

Odoslaťod sf777 » 21 Nov 2017, 10:39

Zaujimalo by ma ci je v eagle moznost vytalcit trebars na format A5 4 rovnake predlohy k presvieteniu na dps. Alebo ako to robite vy ked chcete na jeden kus papiera vytlacit 4x ten isty plosak?
dik
caf caf
sf777
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 45
Založený: 01.11.2017
Bydlisko: Vranov nad Topľou
Karma: 0

Re: DPS z Eagle

Odoslaťod jirka.jirka. » 21 Nov 2017, 10:52

Já na to jdu takto>

1. Přes CAM procesor si to vzexportuju do post scriptu
2. Potom třeba přes COREL DRAW (nebo jiný editor) vložím mnou vygenerovaný postcsript
3. namnožím a rozložím jak chci a vytisknu
jirka.jirka.
Obrázok používateľa
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 939
Založený: 17.10.2008
Bydlisko: Zlín
Karma: 9

Re: DPS z Eagle

Odoslaťod sf777 » 21 Nov 2017, 11:21

ako OUTPUT zvolis co? Je tam dost vela moznosti
thx
sf777
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 45
Založený: 01.11.2017
Bydlisko: Vranov nad Topľou
Karma: 0

Re: DPS z Eagle

Odoslaťod jirka.jirka. » 21 Nov 2017, 11:26

Kód: Vybrať všetko
PS

nebo
Kód: Vybrať všetko
PS_INVERTED


Jaký je v tom rozdíl asi netřeba popisovat. :)
jirka.jirka.
Obrázok používateľa
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 939
Založený: 17.10.2008
Bydlisko: Zlín
Karma: 9


Naspäť na Softvér

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.67 sekúnd